Top Eleven - ΣΕΦΑΑ 2020: Το 1ο Διαδικτυακό Προσομοιωτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Top Eleven - ΣΕΦΑΑ 2020: Το 1ο Διαδικτυακό Προσομοιωτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Ένα πρωτοποριακό τουρνουά ποδοσφαίρου διοργάνωσε η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών

Simulator
Το «1ο Διαδικτυακό Προσομοιωτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Top Eleven - ΣΕΦΑΑ 2020» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το τουρνουά διεξήχθη ως εκπαιδευτική διαδικασία – εργαστήριο στο πλαίσιο της διδασκαλίας των μαθημάτων «Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού» και «Οργάνωση Αγώνων».

Την οργανωτική ευθύνη είχαν 18 φοιτητές οι οποίοι παρακολουθούν το μάθημα «Οργάνωση Αγώνων» και προέρχονται από τις ειδικότητες «Αθλητική Διοίκηση» και «Ενόργανη Γυμναστική» υπό την εποπτεία των διδασκόντων των αντίστοιχων μαθημάτων κ. Βασίλη Μανασή, κ. Ιωάννη Θαμνόπουλου, και του υπεύθυνου της ειδικότητας «Αθλητική Διοίκηση» καθηγητή Ιωάννη Αυθίνου.

Στη διοργάνωση που είχε διάρκεια ένα μήνα, συμμετείχαν 208 πρωτοετείς φοιτητές ως διαχειριστές (γενικοί διευθυντές) ποδοσφαιρικών ομάδων στο Διαδικτυακό Σοβαρό Αθλητικό Παίγνιο «Top Eleven», πραγματοποιώντας συνολικά 466 φιλικές συναντήσεις σε τέσσερις φάσεις (ομίλων και αγώνων νοκ – άουτ).

Πρωταθλητής αναδείχτηκε ο φοιτητής Ορέστης Χρήστου με την ομάδα Christou FC. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο φοιτητής Βαγγέλης Τσάκωνας με την ομάδα Βαγγέλης FC, την τρίτη θέση ο φοιτητής Άγγελος Αποστολόπουλος με την ομάδα South Ultras και την τέταρτη θέση ο φοιτητής Χρήστος Ντζουβάρας με την ομάδα KINGS FC.

Όλα τα αποτελέσματα και η πορεία της διοργάνωσης υπάρχουν στο site της διοργάνωσης, το οποίο δημιουργήθηκε επίσης στα πλαίσια της εκπαιδευτικής διαδικασίας, από τους φοιτητές της ειδικότητας «Αθλητική Διοίκηση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης