Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Αλάνιασπορ παρουσιάζεται να βρίσκεται ο Κώστας Μητρόγλου.
Συγκεκριμένα, η τουρκική ιστοσελίδα «Yenianalnya.com» αναφέρει ότι ο Έλληνας επιθετικός αποτελεί επιθυμία του Έρολ Μπουλούτ, ο οποίος γνωρίζει καλά τον παίκτη από το πέρασμά του στο ελληνικό πρωτάθλημα από το 2001 μέχρι και το 2012.
Στην τουρκική ομάδα, άλλωστε, αγωνίζονται ο Τάσος Μπακασέτας, ο Γιώργος Τζαβέλας και ο Μανώλας Σιώπης, και πιθανή απόκτηση του «Μητρογκόλ» θα μεγαλώσει περισσότερο την ελληνική παροικία.
Ωστόσο, μένει να φανεί αν ο Μπουλούτ θα παραμείνει στον πάγκο της Αλάνιασπορ, αφού υπάρχουν πληροφορίες περί ενδιαφέροντος της Φενερμπαχτσέ.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.