Ισπανικά ΜΜΕ: «Πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ η ζημιά για τις ομάδες της Ευρωλίγκας»
Όπως αναφέρει το encestando.es, οι 18 ομάδες της Ευρωλίγκας θα υποστούν ζημιές τουλάχιστον 30 εκατομμυρίων ευρώ από τη διακοπή της διοργάνωσης
Για πρώτη φορά εδώ και 62 χρόνια δεν θα αναδειχθεί πρωταθλητής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στις ομάδες.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του encestando.es, οι 18 σύλλογοι της Ευρωλίγκας θα υποστούν ζημιές τουλάχιστον 30 εκατομμυρίων ευρώ λόγω της διακοπής.
Μάλιστα, κάποιες ομάδες -όπως η Ζαλγκίρις, η Μακάμπι και η Μπασκόνια- θα έχουν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς στηρίζονται πολύ στην παρουσία των φιλάθλων.
Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, θα υποστούν μειώσεις στα ποσά που έχει λαμβάνειν από τα τηλεοπτικά και από τις χορηγίες τους.
Τέλος, θα πρέπει να επιστραφεί και το ποσό που πλήρωσε η πόλη της Κολωνίας για να αναλάβει τη διεξαγωγή του Final Four, αλλά και στους φιλάθλους που αγόρασαν εισιτήρια για το θεσμό.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.