Ultimate Garden Clash γυναικών με Στεφανίδη ανακοίνωσε η World Athletics

Ultimate Garden Clash γυναικών με Στεφανίδη ανακοίνωσε η World Athletics

Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου (World Athletics) ανακοίνωσε τη δεύτερη έκδοση του επιτυχημένου πρωτοποριακού αγώνα επί κοντώ με τρεις από τις καλύτερες γυναίκες άλτριες, ανάμεσα στις οποίες και η Κατερίνα Στεφανίδη

Stefanidi
Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των Λαβιλενί, Ντουπλάντις και Κέντριξ ήταν επιτυχημένος από όλες τις απόψεις. Έδωσε στους 250 χιλιάδες φιλάθλους που το παρακολούθησαν ζωντανά μία γεύση αγώνα μεταξύ τριών από τους κορυφαίους άλτες όλων των εποχών.

Επίσης έφερε έσοδα και έδειξε ένα σύγχρονο, δυναμικό πρόσωπο της WA σε μία δύσκολη περίοδο στην οποία η μοναδική έγνοια στις αθλητικές οργανώσεις είναι η οικονομική επιβίωση. Η World Atletics με επικεφαλής τον Κόου επιδιώκει να είναι αυτή που δείχνει το δρόμο και όχι να ακολουθεί τις εξελίξεις, και με τη συγκεκριμένη ιδέα πέτυχε το σκοπό της.

Στη νέα έκδοση θα πρωταγωνιστήσουν η Κατερίνα Στεφανίδη, η Αμερικανίδα Κέιτι Ναζότ και η Καναδή Αλίσα Νιούμαν.

Η δομή του αγώνα θα παραμείνει η ίδια, μόνο που το ύψος που θα πρέπει να περνούν κάθε φορά με επιτυχία οι αθλήτριες θα είναι τα 4.00μ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο μεταξύ 19:00 και 20:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) και όπως έγινε με τους άνδρες έτσι και αυτός θα μεταδοθεί διαδικτυακά από τη World Athletics.

H Στεφανίδη θα αγωνιστεί στην Αθήνα, η Ναζότ στο Μαριέτα της Τζόρτζια (ΗΠΑ) και η Νιούμαν στο Μπόλτον του Οντάριο (Καναδάς). Καθώς δεν έχουν στρώμα στον κήπο τους όπως οι άνδρες θα κάνουν άλματα σε τοπικές εγκαταστάσεις, με τη Στεφανίδη να έχει επιλέξει το στάδιο της Φιλοθέης

Πηγή:sportsfeed.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Υφυπουργείο Αθλητισμού: Το φθινόπωρο οι εκλογές στις Ομοσπονδίες

Ξέσπασε ο Μουρίνιο: «Αν δεν θέλετε, μείνετε σπίτι και δείτε Bundesliga»

Σεμέδο: «Πιθανό να φύγω από τον Ολυμπιακό, θέλω πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Serie A: Κατηγορούν τη Λάτσιο ότι δεν τηρεί το υγειονομικό πρωτόκολλο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης