Μεταναστευτικό, Φάμελλος: Επικοινωνιακό σόου όσα γίνονται στα σύνορα

Μεταναστευτικό, Φάμελλος: Επικοινωνιακό σόου όσα γίνονται στα σύνορα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε το Μέγαρο Μαξίμου για καλλιέργεια κλίματος “εθνικού παροξυσμού” 

sokratisfam1
Ως «επικοινωνιακό σόου» που «χαϊδεύει την ακροδεξιά» χαρακτήρισε ο κ. Σωκράτης Φάμελλος την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα προκειμένου να αντιμετωπίσει την συντονισμένη και μαζική αποστολή μεταναστών απο το καθεστώς Ερντογάν.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε το Μέγαρο Μαξίμου για καλλιέργεια κλίματος «εθνικού παροξυσμού» ενώ την ίδια στιγμή – όπως ειπε – δεν ζητείται απο την ΕΕ η επιβολή κυρώσεων προς την Τουρκία αλλά και η ενεργοποίηση προγράμματος διαμερισμού των βαρών.

«Ο κ. Μητσοτάκης στήνει σόου στον Εβρο για να ξεχαστεί η κατάσταση στα νησιά. Μπορεί να αποδείξει τον πατριωτισμό της η κυβέρνηση Μητσοτάκη; Ας αφήσετε στην άκρη την επικοινωνιακή διαχείριση. Καλλιεργείτε κλίμα εθνικού παροξυσμού αλλά δεν ζητάτε σύγκληση ευρωπαϊκής επιτροπής και επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία. Η φύλαξη των συνόρων είναι αυτονόητη. Υπονοείτε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση δεν φύλασσε τα σύνορα και άφηνε να περνούν απο τον Εβρο;»,  αναρωτήθηκε ο κ. Φάμελλος για να προσθέσει «Η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται τον ωμό εκβιασμό για επικοινωνιακούς λόγους και δεν αντιμετωπίζει τον εκβιασμό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης