Χειμωνάς: Όσοι διαμαρτύρονται για την Συμφωνία των Πρεσπών είναι ψεκασμένοι ακροδεξιοι φασίστες

xeimonas

Φαίνεται από τις φάτσες τους και τον τρόπο που ντύνονται, είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες που αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ ανά την Ελλάδα

«Ψεκασμένοι ακροδεξιοι φασίστες» είναι όσοι διαμαρτύρονται για την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανά την Ελλάδα, δήλωσε ο Θανάσης Χειμωνάς.

Ο κύριος Χειμωνάς μάλιστα πρόσθεσε πως το ότι είναι φασίστες φαίνεται από «τις φάτσες τους» και από «τον τρόπο που ντύνονται»!

«Οι συγκεκριμένοι που είδαμε (σ.σ. στις διαμαρτυρίες στην Πτολεμαΐδα) και έχουμε δει σε τέτοιες εκδηλώσεις, που είναι καμιά δεκαριά κάθε φορά, είναι όλοι ψεκασμένοι ακροδεξιοί φασίστες. Είναι ξεκάθαρο από τις φάτσες τους, από τον τρόπο που ντύνονται», είπε ακριβώς.

Στην επισήμανση των δημοσιογράφων του Σκάι, όπου μετείχε σε συζήτηση ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι, ότι δεν είναι σωστό να μπαίνουν ταμπέλες, ο κύριος Χειμωνάς επέμεινε: «Συνήθως φαίνονται, οι οργανωμένοι ακροδεξιοί φαίνονται, τους καταλαβαίνεις, τους κοζάρεις. Εγώ δεν ήμουν ποτέ ΣΥΡΙΖΑ, και λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Άμα ο άλλος είναι, εγώ είμαι Ολυμπιακός, είναι κακό; Έτσι κι αυτοί είναι φασίστες».

Πάντως στην συνέχεια της συζήτησης, ο κύριος Χειμωνάς υποστήριξε πως ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που επέβαλε την «ποινικοποίηση της αντίθετης άποψης» στην πολιτική συζήτηση.

ΣΧΟΛΙΑ (79)

πολιά κεφαλή-ανωγειανή κουζουλάδα

Μπράβο, παλικάρι μου, για τη φοβερή σου ανακάλυψη. Αυτή και μόνο σε εξακοντίζει στο υψηλότερο βάθρο των γιγάντων της πολιτικής και της διπλωματίας!

Xenos

Ενώ το ντύσιμο το δικό σου, πού είσαι σαν κατσαπλιάς είναι προχωρημένο.

χιχι

ενώ η δικια του φατσα σκιζει…...που τους βρίσκουνε και εμφανίζονται σε διαφορα παραθυρα….ελεος με αλλους αυτους τους μπούφους καθημερινα ελεος

Ενώ

Ο ίδιος είναι απλά ψεκασμενος;

Αριστερά σκουπίδια

βρίζουν τους Ελληνες, μαύρο στους αριστερούς φασίστες

Επανεκπομπή σχολίου

Εχεις ένα πρόβλημα σοβαρό εσύ:Οποιος δεν ντύνεται σαν εσένα είναι ψεκασμένος ακροδεξιός:Ο σταλινικός αριστεροφασισμός και ρατσισμός στο μεγαλείο του!Ασφαλώς και όποιος αντιδρά με την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών:δηλ. το 70-80- %!Σε καταλαβαίνω ...κάνεις τα πάντα για να κρύψεις τον σταλινοφασισμό σου αλλά είναι η μορφή αυτή του φασισμού που όσο και αν προσπαθείς να την κρύψεις αλλο τόσο αυτή φανερώνεται!!Εχεις και ένα πρόβλημα με τα μαθηματικά και τους αριθμούς όμως:Αν οι καμιά 15νταριά είναι οι ψεκασμένοι ακροδεξιοί που αντιδρούν στο έκτρωμα που καλείται συμφωνία των Πρεσπών,τότε οι υπόλοιποι 19.985 κάτοικοι μιας πόλης όπως τα Γιαννιτσά κατ΄εσέ και την ...λογική σου συντάσσονται με τη συμφωνία των Πρεσπών!και άρα και στο Σύνταγμα που κατέβηκε 1.000.000 κόσμος είναι και αυτός της κατηγορίας των ακροδεξιών και ψεκασμένων και επομένως τα υπόλοιπα 9.000.000 που δεν κατέβηκαν στα τεράστια συλλαλητήρια είναι με τη συμφωνία των Πρεσπών και άρα και το 70-80%του κόσμου που αντιδρά σταθερά και είναι βεβαίως συντριπτικά αντίθετος από το 1991 για το θέμα αυτό δηλ. της παραχώρησης του ονόματος ή παράγωγου του όρου Μακεδονία, γλώσσας,εθνότητας κ.λ.π διότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΌ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗς ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ είναι και αυτοί ακροδεξιοί!ψεκασμένοι!κ.λ.π Να σου πω ....επειδή είσαι και νέο παιδί και προκαλείς θλίψη με αυτά που λες δες το λίγο γιατί ξέρεις τα ΣΟΒΙΕΤ και ο σταλινισμός,η σταλινική προπαγάνδα,τα κόκκινα περιβραχιόνια,ο ολοκληρωτισμός και τα λαικά δικαστήρια είναι αδύνατον να γενοκτονήσουν την Ιστορία,τη Μνήμη, τον ελληνισμό,τη συνέχεια και την ελευθερία ....Η ελευθερία και η ιστορική συνείδηση και μνήμη,ο πολιτισμός , ο σεβασμός και το δικαίωμα στην ταυτότητα και τη διαφορετικότητα, ο σεβασμός στους νεκρούς και τους αγέννητους αυτού εδώ του μαρτυρικού τόπου που καλείται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και έβαλε στα θεμέλια του πολιτισμού ολόκληρη την ανθρωπότητα δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα να επιτίθεσαι με άθλιο και φασιστικό τρόπο σε ανθρώπους που θέλουν να κρατήσουν την ταυτυότητά τους,την ελευθερία τους,την μνήμη και το αίμα των αναρίθμητων νεκρών που έδωσαν τη ζωή τους ανα τους αιώνες για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τον ελληνισμό.Φιλαράκο ...λυπάμαι πολύ που θα στο πω αλλά τα λεγόμενά σου ξερνούν πολύ δουλικότητα,φυλακή και ραγιαδισμό από κάθε άποψη,πολύ καθεστωτικίλα και ολοκληρωτισμό... πολλή σκουριά βρε αδερφέ...κρίμα...πραγματικά σε λυπάμαι...

Απλά μαθήματα ιστορίας

Μακεδονία είναι γεωγραφική περιοχή. Στην αρχαία εποχή κατοικούσαν Έλληνες (όταν κατέβηκαν). Πρίν κατοικούσαν πρωτοέλληνες. Μετά ήρθαν οι Ρωμαίοι, ενώ και οι Αλβανόφωνοι επεκτάθηκαν από την περιοχή της σημερινής Αλβανίας σε όλη τη Μακεδονία (αποδεικνύεται από το ό,τι ορισμένοι τύποι της σύγχρονης αλβανικής γλώσσας περιέχουν ομοιότητες με τα αρχαία ελληνικά που έχουν εκλείψει στα νέα ελληνικά). Μετά κατέβηκαν οι Σλάβοι. Μετά ήρθαν Ισπανοεβραίοι και ρομά. Ήρθαν και οι Φράγκοι. Μετά, οι Οθωμανοί για αρκετούς αιώνες. Επομένως δεν ήταν πάντα και μόνο Έλληνες στην περιοχή. Η (ελληνική) Μακεδονία εντάχθηκε στο νεοελληνικό κράτος το 1913-14.

Σοβαρά λάθη

Στις αναφορές που δίνεις υπάρχουν σοβαρά λάθη τα οποία είναι κατ'ισχυρισμό συγκεκριμένων ατόμων που θεωρούν εαυτούς ιστορικούς αναφέρουν τις απόψεις τους. Η ελληνικότητα των Μακεδόνων αναφέρει ο Ησίοδος, ο Ηρόδοτος και ο Ελλάνικος τους συνδέουν γενεαλογικά με τους Δωριείς ή τους Αιολείς. Ο Ηρόδοτος ακόμη αναφέρει ότι ο Αλέξανδρος Α΄ έγινε δεκτός στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου ως γνωστό αγωνίζονταν μόνο Έλληνες. Ο ίδιος Μακεδόνας βασιλιάς κατά τους Περσικούς πολέμους και μιλώντας στους Έλληνες του νότου τόνιζε: «γιατί κι εγώ Έλληνας είμαι στην καταγωγή από τα παλιά χρόνια και δε θα ήθελα να δω την Ελλάδα υπόδουλη αντί ελεύθερη». Ο δε Θουκυδίδης αποκαλεί τους βασιλείς της Μακεδονίας «Τημενίδες», δηλαδή απογόνους του Τημενού από το Άργος. Αυτά και άλλα πολλά μπορείς να διαβάσεις.

@Σοβαρά λάθη

Αδικα κουράζεσαι φίλε να πείσεις ανθρώπους ημιμαθείς ή αμαθείς,ανιστόρητους και του δόγματος ότι ¨προηγείται το κράτος και αυτό συνιστά έθνος" ή τις ανιστόρητες και αντιεπιστημονικές θεωρίες του Φαλμεράυερ...και των ισοπεδωτών της Ιστορίας!

@ Απλά μαθήματα ιστορίας

Πραγματικα, εισαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανιστοριτος!!! Και σιγουρα εισαι ο πιο Ηλιθιος που υπάρχει! Τραβα ρε αμοιβαδα να ανοιξεις κανα βιβλιο να διαβασεις να ξεστραβωθεις απο την αγνοια που σε δερνει! Παω στοιχιμα οτι στο σχολειο ουτε τη προπαιδεια δεν εμαθες! Ζαγαρι! Ε, ζαγαρι!

@@

Να σου πω... πειράζει που ο Ηρόδοτος,ο Θουκυδίδης,ο Φίλιππος,ο Αλέξανδρος,ο Αριστοτέλης,ο Απόστολος Παύλος,το βυζάντιο και η ρωμαική αυτοκρατορία ,οι σλαβόφωνοι μακεδονομάχοι κ.λ.π που καταμαρτυρούν την ανα τους αιώνες ελληνικότητα της Μακεδονίας,της μίας και ελληνικής από κάθε άποψη ήταν και αυτοί ψεκασμένοι,ανιστόρητοι,φασίστες και ακροδεξιοί?Καλά... άκου να σου πω και η μα@@κία είναι ένα είδος ερωτικής πράξης αλλά μοναχικό...Αιντε και πολλή αξία σου έδωσα..

@Απλά μαθήματα ιστορίας

Μια συμβουλή:Η αδυναμία να αντιπαρατίθεσαι με επιχειρήματα και ιστορικές πηγές αλλά και επιστημονικό λόγο δεν αντικαθίσταται με ύβρεις!Διότι πολύ απλά η ιστορική αλήθεια είναι αυτή που δεν αντικαθίσταται από ύβρεις!Συνεπώς καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείς....

Panagiotis Morfiadakis

Η ιστορία είναι άγνωστη λέξη για τον κύριο αλλιώς δε θα χρησιμοποιούσε τη λέξη ΦΑΣΙΣΤΑΣ. Ο φασισμός, ενημερώστε τον κύριο αυτόν, προέρχεται από τον Μουσολίνη που ήταν κομμουνιστής. Επομένως φασίστας είναι ο ίδιος και οι της ίδιας με αυτόν ιδεολόγοι. Εμείς είμαστε περίφανοι Μακεδόνες

@

Και επειδή δεν κατοικούσαν πάντα μόνο ΄Ελληνες τι σημαίνει ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν είναι ελληνική γεωγραφικά,ιστορικά εθνολογικά,πολιτισμικά κ.λ.π?Τότε ούτε η Ηπειρος,ούτε η Θεσσαλία,ούτε η Κρήτη,ούτε η Θράκη κ,λ.π είναι μόνον ελληνικές...και άρα όποιος γουστάρει μπορεί να φτιάχνει κράτος Βόρειας Θεσσαλίας ή Ανατολικής Θράκης..Μήπως σου περνάει από το μυαλό ότι η ελληνική συνείδηση είναι αυτή που καθορίζει στο μεγαλύτερο βαθμό την ελληνικότητα της Μακεδονίας?Μήπως σου περνάει από το μυαλό ότι η συνείδηση σε συνδυασμό με τη γεωγραφία,γλώσσα,θρησκεία και τον πολιτισμό συνιστούν την ταυτότητα ενός λαού ή ενός έθνους? Με το σκεπτικό το δικό σου όλη η Ελλάδα και ο ελληνισμός δεν υφίστατο διότι πέρασε από αυτοκρατορίες και ανακατεύτηκε με άλλους λαούς...Να το κοιτάξεις το θέμα σου φίλε,είναι σοβαρό!

Σοβιετονεοφιλελές συρμός

Εχεις ένα πρόβλημα σοβαρό εσύ:Οποιος δεν ντύνεται σαν εσένα είναι ψεκασμένος ακροδεξιός:Ο σταλινικός αριστεροφασισμός και ρατσισμός στο μεγαλείο του!Ασφαλώς και όποιος αντιδρά με την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών:δηλ. το 70-80- %!Σε καταλαβαίνω ...κάνεις τα πάντα για να κρύψεις τον σταλινοφασισμό σου αλλά είναι η μορφή αυτή του φασισμού που όσο και αν προσπαθείς να την κρύψεις αλλο τόσο αυτή φανερώνεται!!Εχεις και ένα πρόβλημα με τα μαθηματικά και τους αριθμούς όμως:Αν οι καμιά 15νταριά είναι οι ψεκασμένοι ακροδεξιοί που αντιδρούν στο έκτρωμα που καλείται συμφωνία των Πρεσπών,τότε οι υπόλοιποι 19.985 κάτοικοι μιας πόλης όπως τα Γιαννιτσά κατ΄εσέ και την ...λογική σου συντάσσονται με τη συμφωνία των Πρεσπών!και άρα και στο Σύνταγμα που κατέβηκε 1.000.000 κόσμος είναι και αυτός της κατηγορίας των ακροδεξιών και ψεκασμένων και επομένως τα υπόλοιπα 9.000.000 που δεν κατέβηκαν στα τεράστια συλλαλητήρια είναι με τη συμφωνία των Πρεσπών και άρα και το 70-80%του κόσμου που αντιδρά σταθερά και είναι βεβαίως συντριπτικά αντίθετος από το 1991 για το θέμα αυτό δηλ. της παραχώρησης του ονόματος ή παράγωγου του όρου Μακεδονία, γλώσσας,εθνότητας κ.λ.π διότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΌ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗς ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ είναι και αυτοί ακροδεξιοί!ψεκασμένοι!κ.λ.π Να σου πω ....επειδή είσαι και νέο παιδί και προκαλείς θλίψη με αυτά που λες δες το λίγο γιατί ξέρεις τα ΣΟΒΙΕΤ και ο σταλινισμός,η σταλινική προπαγάνδα,τα κόκκινα περιβραχιόνια,ο ολοκληρωτισμός και τα λαικά δικαστήρια είναι αδύνατον να γενοκτονήσουν την Ιστορία,τη Μνήμη, τον ελληνισμό,τη συνέχεια και την ελευθερία ....Η ελευθερία και η ιστορική συνείδηση και μνήμη,ο πολιτισμός , ο σεβασμός και το δικαίωμα στην ταυτότητα και τη διαφορετικότητα, ο σεβασμός στους νεκρούς και τους αγέννητους αυτού εδώ του μαρτυρικού τόπου που καλείται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και έβαλε στα θεμέλια του πολιτισμού ολόκληρη την ανθρωπότητα δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα να επιτίθεσαι με άθλιο και φασιστικό τρόπο σε ανθρώπους που θέλουν να κρατήσουν την ταυτυότητά τους,την ελευθερία τους,την μνήμη και το αίμα των αναρίθμητων νεκρών που έδωσαν τη ζωή τους ανα τους αιώνες για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τον ελληνισμό.Φιλαράκο ...λυπάμαι πολύ που θα στο πω αλλά τα λεγόμενά σου ξερνούν πολύ δουλικότητα,φυλακή και ραγιαδισμό από κάθε άποψη,πολύ καθεστωτικίλα και ολοκληρωτισμό... πολλή σκουριά βρε αδερφέ...κρίμα...πραγματικά σε λυπάμαι...

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ...

Τοτε το 90% των Ελληνων ειμαστε ακροδεξιοι και φασιστες.Εσεις θελετε να δεχτουν ολοι οι Ελληνες το εγγλημα των Πρεσπων με το ζορι,αρα εσεις ειστε οι φασιστες σε αυτην την ιστορια.

Κε χειμώνα

Θα έρθει η άνοιξη και θα καταλάβεις.

Νικ

Επειδή είμαι εναντίον της συμφωνίας και θεωρώ ποροδοσία και προδότες όσους την ψήφισαν, επειδή προσέτι με αποκαλει ο τύπος φασίστα κ.λπ., δικαιούμαι να τον αποκαλέσω και εγώ μαλάκα του κερατά και μαλακίες ό,τι ευαγγελίζεται, ο αυτοαποκαλούμενος συγγραφέας της δεκάρας

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsipras_thessaloniki_art

Επιστρέφουμε τους κόπους του λαού, είπε ο πρωθυπουργός - «Τους καλωσορίζουμε, δεν υπάρχουν στην Ελλάδα πολίτες δεύτερης κατηγορίας» ανέφερε για τους Ρομά στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πόλη για τη Συμφωνία των Πρεσπών - Σήκωσαν πανό «Τσίπρα προδότη» - 25 προσαγωγές, εκ των οποίων οι έξι μετατράπηκαν σε συλλήψεις

112
tsipras-mitsotakis-0

Δείτε φωτογραφίες και παρασκήνιο από τις δύο συγκεντρώσεις που εξελίχθηκαν παράλληλα - Το κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας στο Κλειστό του Περιστερίου - Οι προσαγωγές, η ένταση και οι μεταφερόμενοι Ρομά στη Θεσσαλονίκη

5
_DPT8669

Μιλώντας στο Action24, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι τον διαχωρισμό «ελίτ-πολλοί» τον χρησιμοποιούν όλα τα ακροδεξιά λαϊκίστικα κόμματα της Ευρώπης – Μοναδικό ανάχωμα στην ακροδεξιά είναι η ΝΔ επεσήμανε