Μητσοτάκης για δημοσκοπήσεις: Δεν κρατάω τη διαφορά, αλλά ότι κριτήριο ψήφου είναι η οικονομία

Μητσοτάκης για δημοσκοπήσεις: Δεν κρατάω τη διαφορά, αλλά ότι κριτήριο ψήφου είναι η οικονομία

Στις 26 Μαίου θα κριθεί ποιον εμπιστεύονται περισσότερο οι πολίτες για να φέρει επενδύσεις και κυρίως να δημιουργήσει νέες δουλειές, είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

kyriakos-mitsotakis-dyo
Την θέση του για τις δημοσκοπήσεις, που εδώ και πολύ καιρό εμφανίζουν την Νέα Δημοκρατία νικήτρια στις εκλογές και μάλιστα με ευρεία διαφορά, εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αυτό που κρατώ από τις δημοσκοπήσεις δεν είναι η διαφορά, αλλά ότι το κεντρικό κριτήριο της ψήφου είναι η οικονομία» επισήμανε ο κύριος Μητσοτάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την «παράδοση» της θέσης της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος από την Μαρία Σπυράκη στην Σοφία Ζαχαράκη, που έγινε το πρωί της Παρασκευής στην Πειραιώς.

kyriakos-mitsotakis-spiraki-zaxaraki
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Σοφία Ζαχαράκη και την Μαρία Σπυράκη


«Στις 26 Μαίου θα κριθεί ποιον εμπιστεύονται περισσότερο οι πολίτες για να φέρει επενδύσεις και κυρίως να δημιουργήσει νέες δουλειές», προσθεσε ο κύριος Μητσοτάκης, ενώ απευθύνθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα, καλώντας τον «αν πιστεύει ότι ευνοείται από τους αναποφάσιστους, ας προκηρύξει εδώ και τώρα και τις εθνικές εκλογές για να μην ταλαιπωρείται άλλο η χώρα».

Κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας άλλωστε την Πέμπτη, ο κύριος Μητσοτάκης ζήτησε μια «καθαρή, ευρεία, μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές. Καμία περιφέρεια σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και στους τρεις μεγάλους δήμους να εκλεγούν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ή που πρόσκεινται στην Νέα Δημοκρατία». «Τέτοιο αποτέλεσμα θα αναγκάσει τον κύριο Τσίπρα να συρθεί σε εθνικές εκλογές, που αν είχε στοιχειώδη ευαισθησία θα τις είχε κάνει ήδη. Αλλά παραμένει κολλημένος στην εξουσία, που ασκεί με όλο και περισσότερη αυταρχικότητα», επισήμανε ο κύριος Μητσοτάκης.

Κλείσιμο
kyriakos-mitsotakis-tria
Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη
kyriakos-mitsotakis-zaxaraki
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης