Καμμένος: Δεν απείλησα ποτέ τον Νικολόπουλo - Αυτά τα sms του έστειλα

Καμμένος: Δεν απείλησα ποτέ τον Νικολόπουλo - Αυτά τα sms του έστειλα

Δείτε τα sms που δημοσιοποίησε ο Καμμένος για να αποδείξει το αναληθές των καταγγελιών Νικολόπουλου - Του είπα ότι θα αποκαλύψω τα site που έχεις και παίρνεις κρατική διαφήμιση, αναφέρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ - Στη δικαιοσύνη η ένορκη κατάθεση Νικολόπουλου στη  ΓΑΔΑ

kammenos_nikolopoulos_main
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Νικολόπουλου που μίλησε για εκβιασμούς που δέχεται, από τον Πάνο Καμμένο με sms.
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ φαίνεται ότι είχε επικοινωνήσει νωρίτερα με τον κύριο Νικολόπουλο, προειδοποιώντας τον ότι έχει στην κατοχή του αποδείξεις που συνδέσουν τον ανεξάρτητο βουλευτή με συγκεκριμένες ιστοσελίδες, οι οποίες λάμβαναν κρατική επιχορήγηση. Λεπτομερή απάντηση για όλα τα παραπάνω αναμένεται να δώσει ο Πανος Καμμενος από το βήμα της Βουλής. Υπενθυμίζεται ότι το 2015 ο Νίκος Νικολόπουλος, ως βουλευτής των ΑΝΕΛ, είχε καταψηφίσει το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, χωρίς ωστόσο να παραδώσει την έδρα του.

Ο Πάνος Καμμένος έδωσε στη δημοσιότητα τα SMS για να αποκαλυφθεί - όπως σημειώνει - το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού.




Στη Δικαιοσύνη η ένορκη κατάθεση Νικολόπουλου


Το δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνουν πλέον οι καταγγελίες που έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος σε βάρος του Πάνου Καμμένου. Ο ανεξάρτητος βουλευτής, νωρίτερα σήμερα, είχε μεταβεί στη ΓΑΔΑ και με ένορκη κατάθεση του, η οποία επέχει θέση μήνυσης, φέρεται να καταγγέλλει πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τον πιέζει αλλά και τον εκβιάζει προκειμένου ο ίδιος να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ και να μην διαλυθεί έτσι η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του.

Κλείσιμο
Πλέον αυτή η ένορκη κατάθεση του ανεξάρτητου βουλευτή βρίσκεται στα χέρια του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Βαγγέλη Ιωάννιδη, ο οποίος την μελετάει για να αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να γίνου. Η κατάθεση διαβιβάστηκε στον κ. Ιωαννίδη από την αστυνομία.

Όπως αναφέρουν οι πληρηφορίες, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στην κατάθεσή του αναφέρει ότι σήμερα το πρωί έλαβε μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ με εκβιαστικό περιεχόμενο καθώς όπως φέρεται να καταγγέλλει ο κ. Νικολόπουλος ο Παν. Καμμένος προσπαθεί να τον συνδέσει με ιστοσελίδες. «Από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου, θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις», φέρεται να αναφέρει σε ένα από τα γραπτά μηνύματα προς τον ανεξάρτητο βουλευτή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Σε άλλο μήνυμα ο ο Παν. Καμμένος φέρεται να γράφει στον Ν. Νικλόπουλο, «Θα τα πούμε το απόγευμα» εννοώντας ότι θα μιλήσει για αυτό το θέμα στη Βουλή.


H κατάθεση στη ΓΑΔΑ

Νωρίτερα και συγκεκριμένα λίγο μετα τις 12 το μεσημέρι ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος είχε μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να καταγγελέι εκβιασμό και να καταθέσει στοιχεία σχετικά με την καταγγελία του.

O κ.Νικολόπουλος πήγε στην υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και αποχώρησε στη μιάμιση, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Όπως λένε  στυνομικές πηγές  στο protothema.gr, ο κ. Νικολόπουλος καταγγέλλει ότι δέχεται πιέσεις και εκβιασμό και μάλιστα όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές θα προσκομίσει και σχετικά στοιχεία στους αξιωματικούς που θα χειριστούν την υπόθεση.  Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως η περίεργη καταγγελία του κ.Νικολόπουλου αφορά τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.
Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Νικολόπουλος επικαλέστηκε sms που υποστήριξε ότι έλαβε από τον Πάνο Καμμένο, τα οποία έχουν εκβιαστικό περιεχόμενο, προκειμένου είτε να επανενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, είτε να παραιτηθεί, παραδίδοντας την έδρα στον πρώτο επιλαχόντα των ΑΝΕΛ στην Αχαϊα, σώζωντας και στις δύο περιπτώσεις την κοινοβουλευτική ομάδα του πρώην υπουργού Άμυνας από τη διάλυση.

Η δικογραφία που σχηματίζεται μετά τις καταγγελίες του ανεξάρτητου βουλευτή θα αποσταλεί αρμοδίως στη Δικαιοσύνη για να πράξει τα δέοντα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης