Λαζαρίδης στον ΘΕΜΑ 104,6: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής μου στους ΑΝΕΛ

lazaridis-voule1

«Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο ούτε υπήρξε ποτέ στη σκέψη μου» δήλωσε ο βουλευτής που είχε ανεξαρτητοποιηθεί τον περασμένο Ιούνιο

Κατηγορηματικά αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στους Ανεξάρτητους Έλληνες εμφανίστηκε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης.

«Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο ούτε υπήρξε ποτέ στη σκέψη μου. Ποτέ δεν έκανα συζήτηση σε υποθετικά σενάρια» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του κ. Λαζαρίδη που είχε ανεξαρτητοποιηθεί τον περασμένο Ιούνιο για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ωστόσο σημείωσε ότι «αν πάρει κανείς την επιστολή που είχα στείλει πριν από 6 μήνες, αυτά που είχα θέσει εγώ τα λέει τώρα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ».

Όσον αφορά τους βουλευτές που θα στηρίξουν την κυβέρνηση στη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης αλλά θα καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Λαζαρίδης σχολίασε ότι «δεν μπορείς να λέει κανείς ότι καταψηφίζω τη Συμφωνία των Πρεσπών και ότι έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν που προωθεί τη συμφωνία αυτή».


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

yavuz_main01

Λόγω των παράνομων γεωτρήσεων στην ΑΟΖ η ΕΕ διακόπτει τον διάλογο υψηλού επιπέδου, μειώνει την προενταξιακή βοήθεια,  και καλεί την Επιτροπή να συνεχίσει τις εργασίες για στοχοθετημένα μέτρα - «Γελιούνται όσοι βρίσκουν δίκιο στην απέναντι πλευρά» απαντά ο Ερντογάν 

62