Κωνσταντοπούλου στο ΘΕΜΑ 104,6: Θα έπρεπε να γίνει έρευνα για τον Πολάκη μετά τα περί σπρωξίματος στη Δικαιοσύνη

Κωνσταντοπούλου στο ΘΕΜΑ 104,6: Θα έπρεπε να γίνει έρευνα για τον Πολάκη μετά τα περί σπρωξίματος στη Δικαιοσύνη

«Έγινε υπουργός γιατί έγλειψε τον Τσίπρα» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον αναπληρωτή υπ. Υγείας - «Δεν θα έπρεπε να μπορεί να κυκλοφορεί, όπως και ο Τσίπρας» - «Αντιδημοκρατικά καθεστώτα» δεν μπορούν να προχωρούν σε αναθεώρηση του Συντάγματος

konstantopoulou-new-sim
Την άποψη ότι θα έπρεπε να είχε γίνει προκαταρκτική έρευνα μετά από όσα είπε ο Παύλος Πολάκης στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα πρέπει να «σπρώχνουμε περισσότερο» τη Δικαιοσύνη εξέφρασε στο ΘΕΜΑ 104,6 η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Αν δεν έχουμε ανεξάρτητη Δικαιοσύνη δεν έχουμε Δικαιοσύνη. Ένα βρώμικο σύστημα δεν το αντικαθιστάς με βρώμικο σύστημα γιατί αυτά τα δύο θα τα βρουν» πρόσθεσε.

Παράλληλα επέμεινε στους χαρακτηρισμούς ότι «ο Τσίπρας είναι το κανίς του Τραμπ και ο Πολάκης είναι το κανίς του Τσίπρα» προσθέτοντας ότι «ο Πολάκης έγινε υπουργός επειδή έγλυψε τον Τσίπρα στην κοιονοβουλευτική ομάδα της προδοσίας το 2015. Αυτά τα ζήσαμε και τα ξέρουμε». Στην παρατήρηση αν γι' αυτό έγινε υπουργός ο Παύλος Πολάκης, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αναρωτήθηκε «αλλά γιατί έγινε για την τρομερή του μόρφωση και τα προσόντα του;»

«Όταν ένα τέτοιο πρόσωπο, ο κ. Πολάκης επαίρεται και κομπάζει ότι σπρώχνει και ελέγχει τη δικαιοσύνη, όταν κάνει πλάκα με αναρτήσεις για νεκρούς. Είναι υπέρβαση του ορίου της πρόκλησης από γελοία, αγράμματα και αστοιχείωτα πρόσωπα. Το να κάνεις πλάκα πάνω σε 99 φέρετρα είναι μη ανεκτό. Ο κ. Πολάκης θα έπρεπε να μη μπορεί να κυκλοφορήσει και το ίδιο θα έπρεπε και ο κ. Τσίπρας» συμπλήρωσε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Κάλεσε, επίσης, τον Αλέξη Τσίπρα «να πει τι αντιπροσωπεύει και ποιον εξυπηρετεί» υπογραμμίζοντας ότι «οι πολίτες της χώρας δεν έχουν εξελιχθεί σε μαλάκια, συγκρατούν το θυμό τους αλλά θα εκδηλώσουν την οργή τους».

Αναφερόμενη στην εν εξελίξει συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση υποστήριξε ότι «τα αντιδημοκρατικά καθεστώτα δεν μπορούν να αναθεωρούν το Σύνταγμα. Είναι χούντα, αντιδημοκρατικό καθεστώς. Η κυβέρνηση αυτή κυβερνά παραβιάζοντας τη λαική ετυμηγορία». Σημείωσε, δε, ότι «η κυβέρνηση προσπαθεί να απασχολήσει την κοινή γνώμη με τη συζήτηση για το Σύνταγμα ενώ δεν υπάρχουν οι συνθήκες γι' αυτο».

Κλείσιμο
Χαρακτήρισε, επίσης, «αλισβερίσι» τη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου που, όπως είπε, «δεν έχει να κάνει με το διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας».

Κατά την κυρία Κωνσταντοπούλου «δεν υπάρχει επιτάχυνση στο έργο της δικαιοσύνης, ομολογείται από την κυβέρνηση η παρέμβαση στη δικαιοσύνη». Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «η σημερινή ηγεσία της δικαιοσύνης ελέγχεται από την κυβέρνηση. Η κυρία Δημητρίου να δώσει εξηγήσεις γιατί πριν από 1,5 μήνα προσπάθησε να εξυπηρετήσει την κυβέρνηση παραπέμποντας στις ελληνικές καλένδες το ζήτημα της απόδοσης ευθυνών για τη φωτιά στο Μάτι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης