«Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή»: Το ντοκουμέντο που ο Πολάκης «διαφωτίζει» τον ΣΥΡΙΖΑ

4564976

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε άλλο την ψηλή κουλτούρα» και «αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω», ακούγεται να λέει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας - Βαριά υπονοούμεναγια εσκεμμένη καθυστέρηση στην απονομή δικαιοσύνης

Δεν αρκέστηκε μόνο στην πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές αν «κάποιοι» οδηγηθούν στις φυλακές ο Παύλος Πολάκης, αλλά το πήγε ένα βήμα παραπέρα περιγράφοντας αναλυτικά και τη διαδικασία παρέμβασης στη Δικαιοσύνη.

Ηχητικό απόσπασμα - ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το parapolitika.gr, αποκαλύπτει τη συνέχεια της ομιλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, η οποία προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

Όπως αποκαλύπτει το απόσπασμα από τη συνεδρίαση της περασμένης Κυριακής ο Παύλος Πολάκης ακούγεται να περιγράφει συγκεκριμένα βήματα για τη διαδικασία αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο ζήτημα», περιγράφοντας αναλυτικά τρόπους παρέμβασης στη Δικαιοσύνη.

«Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη αυτό που κάνει» λέει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, συμπληρώνοντας με μία παραίνεση προς όσους ήταν παρόντες. «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την ψηλή κουλτούρα» αναφέρει και συνεχίζει «αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε και δεν το αφήνουμε, αλλά πρέπει να τους σπρώχνουμε περισσότεροι και πρέπει να βγαίνει και στον λόγο μας».

Ο Παύλος Πολάκης μάλιστα παραδέχεται ότι είναι κάτι επικίνδυνο, αλλά τονίζει ότι «έτσι είναι».

Κλείνοντας, μάλιστα την επεξήγηση της αρχικής του φράσης για τις φυλακίσεις, καταλήγει στο τελικό συμπέρασμα: «Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω».

Η ομιλία του Παύλου Πολάκη στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρές αντιδράσεις για τις «φυλακίσεις»

Η ομιλία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, τόσο στην αντιπολίτευση, όσο και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα αυτή τη φράση», είπε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, κληθείς να σχολιάσει την ομιλία του κ.Πολάκη.

«Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα αυτή τη φράση. Νομίζω ότι τις εκλογές τις κερδίζεις αν έχεις κάνει έργο και έχεις ικανοποιήσει βασικά θέματα της κοινωνίας, αν έχεις χαράξει μια πολιτική με προοδευτικό πρόσημο σε αντίθεση με ό,τι προσβλέπει και λέει η αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να κερδίσεις εκλογές», σημείωσε.

«Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, αν βάλει κάποιους από τους πολιτικούς του αντιπάλους στη φυλακή. H Νέα Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται!» έγραψε με τη σειρά του στο Twitter, ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν απλώς την οικονομία. Θα αφορούν και την υπεράσπιση των θεμελιωδών μας αξιών» κλείνει η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που έγινε στα αγγλικά.

ΣΧΟΛΙΑ (110)

Στην Σαουδική Αραβία η κυβέρνηση έχει την εξουσία

Φανταστείτε ο υπουργός μας να ήταν υπουργός στη Σαουδική Αραβία και να φώναζε τον Άδωνη για ανάκριση... Νομίζω ότι είναι ασφαλέστερο που στις Δυτικές χώρες η κυβέρνηση δεν έχει όλη την εξουσία

Καλλ

ΤΟ 3% ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΔΡΕΩΣΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ !! ΚΑΙ Γ..Ω ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ!!

Vlad Tepes

Είστε τελειωμένοι μαζεύτε τα σιγά σιγά και ουστ στον αγύριστο.

Μαρίνα

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλοί σύντροφοι της αριστεράς θα καταλήξουν στην φυλακή

Γιάννης

Πρόσεχε μόνο μην καταλήξεις εσύ εκεί

Ναυτίλος

Έχω την εντύπωση πως τα σχόλια των αναγνωστών είναι πολύ καλύτερα από το ίδιο το άρθρο! Άρα υπάρχει ελπίδα. Ο λαός δεν κοιμάται, χαίρουμε.

"Λεβένταρε"!!!!!!!

Για να κερδίσετε τις εκλογές θα πρέπει να βάλετε στη φυλακή 7 εκατομμύρια Έλληνες και να σας ψοφήσουν 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που φέρατε. Βλάκα, έ βλάκα

Dr pepper

Λαγός πιπέρι έσπερνε κακό της κεφαλής του.....

Citizen

Φυλακή θα πας εσύ Πολακη με τόσα που έχεις κάνει εδω είμαστε και θα το δεις

Βασίλης

Ξεκίνα απ΄ την αφεντιά σου, γιδοβοσκέ, με τα διπλά βιβλία μετά πήγαινε στην ξαδέρφη σου την ναρκομανή που έφαγε το παιδάκι και μετά συνέχισε με το σκυλολόι σας. Τους ψεύτες και κλέφτες κλπ κλπ κλπ

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης