Κομισιόν για εξαγγελίες Τσίπρα: Να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα

sxoinas

Οι δεσμεύσεις πρέπει να τηρηθούν, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς και πρόσθεσε ότι  η Ελλάδα έχει επιστρέψει στην κανονικότητα και η Επιτροπή θα εξετάσει το προσχέδιο του ελληνικού προϋπολογισμού και θα διαπιστώσει τι “δημοσιονομικός χώρος υπάρχει”

Να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα κάλεσε ο επικεφαλής εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για παροχές.


“Στο γενικότερο πλαίσιο, η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος σταθερότητας είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών του ελληνικού λαού και της αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης”, είπε ο Μαργαρίτης Σχοινάς.


Παρόλα αυτά ο εκπρόσωπος συνέχισε λέγοντας πως “σε αυτό το πλαίσιο οι δεσμεύσεις που έχουν δοθεί (από την ελληνική πλευρά) πρέπει να τηρηθούν”, συμπληρώνοντας πως η Ελλάδα έχει επιστρέψει στην κανονικότητα και η Επιτροπή θα εξετάσει το προσχέδιο του ελληνικού προϋπολογισμού και θα διαπιστώσει τι “δημοσιονομικός χώρος υπάρχει”.


Ο Εκπρόσωπος Τύπου τόνισε έπειτα πως ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο αύριο και εκεί θα υπάρχει η ευκαιρία από τους αρχηγούς των πολιτικών ομάδων και την Επιτροπή να τον ρωτήσουν για τις προθέσεις του.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Στέφανος

Κύριε Πολύ Σχοινά, έάν έλθει ή Χρυσή Αυγή στά πράγματα, σάς βλέπω άνεργο καί εγκαταλελειμένο!

Μονομάχος

Pacta sunt servanda , οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zaef00

Ανασκευασμένες εμφανίζονται οι δηλώσεις του πρωθυπουργού των Σκοπίων από το πρακτορείο ΜΙΑ - Πλέον, εμφανίζεται να αναγνωρίζει ότι «ένα μέρος της γεωγραφικής ενότητας της Μακεδονίας είναι στην Ελλάδα, ένα στην Βουλγαρία και το βόρειο τμήμα είναι στη χώρα μας»  

51