Πρόκληση: Ο Ερντογάν βάζει και την Κύπρο στο κάδρο της κρίσης με τις ΗΠΑ, με αναφορά του στον «Αττίλα»

tur

«Η Τουρκία μπορεί να κανονίσει τις υποθέσεις μόνη της εάν οι ΗΠΑ δεν θέλουν να ακούσουν» γράφει σε άρθρο του στους New York Times, υποστηρίζοντας ότι η εισβολή στην Κύπρο έγινε για να εμποδιστεί σφαγή Τουρκοκυπρίων «παρά τις αντιρρήσεις της Ουάσιγκτον». 

Ανεβάζει τους τόνους στην κόντρα του με τις Ηνωμένες Πολιτείες ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, βάζοντας για πρώτη φορά στο κάδρο της έντονης διπλωματικής κρίσης και την Κύπρο. Όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος, απειλώντας αμέσως τις ΗΠΑ και εμμέσως τη βορειοατλαντική συμμαχία, η Τουρκία είναι ικανή να υπερασπισθεί τα συμφέροντά της χωρίς τη συγκατάθεση ή της συμβολή της υπερδύναμης.

Φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα της τουρκικής «αποφασιστικότητας» την εισβολή στην Κύπρο, ο «Σουλτάνος» υποστήριξε ότι η χώρα του έσωσε του Τούρκους από τη σφαγή που – σύμφωνα με τον ίδιο-τους επιφύλασσαν οι Ελληνοκύπριοι, εισβάλλοντας στο νησί, παρά τις αντιρρήσεις της Ουάσιγκτον.

Στο άρθρο του στην εφημερίδα «New York Times», ο κ. Ερντογάν υποστηρίζει -μεταξύ άλλων- ότι οι μονομερείς ενέργειες των ΗΠΑ κατά της Τουρκίας θα υπονομεύσουν τα αμερικανικά οφέλη και θα αναγκάσουν την Τουρκία να στραφεί προς αναζήτηση άλλων φίλων και συμμάχων. «Εάν οι ΗΠΑ δεν αρχίσουν να σέβονται την εθνική κυριαρχία της Τουρκίας και δεν κατανοήσουν τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα μας, τότε η συμμαχία μας θα κινδυνεύσει», υπογραμμίζει ο Τούρκος Πρόεδρος.

Υπερασπιζόμενος την πολιτική του Αττίλα τονίζει ότι «τη δεκαετία του ’70, η τουρκική κυβέρνηση μπήκε στην Κύπρο για να αποτρέψει τη σφαγή των Τούρκων από τους Ελληνοκύπριους παρά της αντιρρήσεις της Ουάσινγκτον».

«Η Τουρκία έχει αποδείξει αρκετές φορές ότι μπορεί μόνη της να φροντίζει τις υποθέσεις της εάν οι ΗΠΑ αρνούνται να ακούσουν», επισημαίνει ο Τούρκος Πρόεδρος.

«Είναι λάθος να προσπαθείς να γονατίσεις την Τουρκία για έναν πάστορα»

Ο Τούρκος πρόεδρος συνέχισε και σήμερα τις απειλές του προς τις ΗΠΑ, μετά και τον διπλασιασμό στους δασμούς χάλυβα και άνθρακα που ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμ, λέγοντας σε ομιλία του στη Ριζούντα της Μαύρης Θάλασσας, ότι είναι λάθος να προσπαθείς να γονατίσεις την Τουρκία για έναν χριστιανό πάστορα. Ο Ερντογάν αναφέρθηκε στον Άντριου Μπράνσον, τον ευαγγελιστή πάστορα που παραμένει σε κατ'οικον περιορισμό στην Τουρκία παρά την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για την απέλασή του στις ΗΠΑ. «Οι Αμερικανοί επέλεξαν έναν χριστιανό πάστορα από τον σύμμαχό τους στο ΝΑΤΟ, την Τουρκία. Ντροπή σας, ντροπή σας», δήλωσε ενώπιον υποστηρικτών του ο πρόεδρος της γείτονος.


«Αν αυτοί έχουν το δολάριο, εμείς έχουμε τον Αλλάχ»

Αντιμέτωπος με την κατακόρυφη πτώση της ισοτιμίας της τουρκικής λίρας τόσο έναντι του δολαρίου, όσο και του ευρώ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε τους Τούρκους να μην πανικοβάλλονται. «Αν αυτοί έχουν το δολάριο, εμείς έχουμε τον Αλλάχ», είπε. Ο πρόεδρος Ερντογάν την Παρασκευή κατήγγειλε έναν «οικονομικό πόλεμο» και κάλεσε τον τουρκικό λαό σε «εθνικό αγώνα» με τη μετατροπή κρυμμένου αποθέματος σε χρυσό ή σε ξένο νόμισμα σε τουρκικές λίρες. «Αν έχετε δολάρια και ευρώ κάτω από το μαξιλάρι σας δώστε τους αμέσως στις τράπεζες και μετατρέψτε τους σε τουρκικές λίρες. Διεξάγεται ένας πόλεμος ανεξαρτησίας και αγωνιζόμαστε για το μέλλον», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ (81)

Παναγιώτης

Ο ΕΡΝΤΟΓΆΝ ΔΑΓΚΆΝΕΙ ΤΟ ΧΈΡΙ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΈΤΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ, C.I.A. NA ΛΕΧΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!

Nick T

Υπάρχει ένα μαγικό πραγματακι που το λένε «τελεία» ρε φίλε...

Θελω και εγω!

Ρε άνθρωπε, δυναμίτης είναι αυτό που παίρνεις! Κρατά λίγο θα το κάψεις. Επίσης ένα μικρό σημαδακι που βλέπεις καμία φορά σε κείμενα όπως αυτό . το βάζεις ανάμεσα στις λέξουλες για να κανείς πρόταση! Ιδρωσαμε να διαβάσουμε τα λεγόμενα σου!

Πήγασος

Ο Ομπάμα ήθελε να σταθεροποιήσει τη Μέση Ανατολή με στήριξη σε Τουρκία. Ο Τραμπ πρόδωσε την Τουρκία, αυξάνοντας τις προσφυγικές ροές, με την Ιταλία να αρνείται να τις αναλάβει, άρα η Ευρώπη θα είναι απρόθυμη να δανείσει την Ελλάδα αφού δεν θα έχει κομβικό ρόλο στη διαχείριση του μεταναστευτικού, ενώ ο συνωστισμός τους στην Ελλάδα θα μειώσει τον τουρισμό που ήδη χάνεται λόγω αύξησής του στην ανταγωνιστική Τουρκία, που για λίγα χρόνια είχε χάσει πολλούς τουρίστες αλλά φέτος τους ανέκτησε, με το αίτημα της Ιταλίας για κούρεμα χρέους να εξαλείφει τις ευκαιρίες για κούρεμα του Ελληνικού, για το οποίο ο Τσίπρας είχε αναλάβει ένα Μνημόνιο που κατηγορούσε όχι γιατί ήταν ψεύτης, αλλά επειδή εάν ως αντάλλαγμα έπαιρνε το κούρεμα, θα είχε λήξει το Μνημόνιο και σε ένα χρόνο θα είχε περιθώρια να κάνει μεγάλο έργο με το οποίο θα επανεκλεγόταν, αλλά η Ιταλία χρωστά πολύ περισσότερα άρα για να μην αφήσει την Ευρώπη πρέπει να θυσιαστεί η ομοίως χρεωμένη μικρή Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή που έρχεται θα κάνει πόλεμο με την Τουρκία για τον οποίο προετοιμάζεται και δεν προκαλεί με τον Τραμπ που στήριξε το Ισραήλ να το χάνει λόγω αποτυχίας με το Ιράν, ενώ η κακή συμφωνία για Κορέα θα τον αποπέμψει, με τον Ρόμνεϊ να σώζει την Ελλάδα ως νέο Ισραήλ και να ξεκινάει σαν νέος Χίτλερ τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Ελλάδα είχε καταστρέψει την Τροία του Αινεία που ίδρυσε την Ρώμη, πολέμησε την Περσία εκ μέρους της Ευρώπης και ξεκίνησε τις Σταυροφορίες για την ανάκτηση των εδαφών από τους Τούρκους, οδηγώντας στην Άλωση του 1204 από τη Βενετία και τη γενοκτονία όλων των ιθαγενών της Αμερικής και της Αφρικής από αυτούς που ήθελαν να επαναλάβουν τις Σταυροφορίες αλλά δεν μπορούσαν λόγω ισχύος των Τούρκων, άρα πήγαν αλλού, ενώ οι Βαλκανικοί πόλεμοι ενάντια πρώτα στους Τούρκους και έπειτα στους Βούλγαρους ανέδειξαν τον Σέρβικο εθνικισμό, προκαλώντας με τη δολοφονία του Αυστριακού πρίγκηπα από Σέρβο τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο που έφερε τον Δεύτερο, αφού στόχευε στην ανάκτηση της χαμένης Γερμανικής δόξας. Ο Χίτλερ είχε χρηματοδοτηθεί από Αμερικανούς για την εξόντωση των κομμουνιστών και είχε συμμαχήσει με την Αγγλία του Τσάμπερλεν πριν έρθει ο Τσόρτσιλ, ενώ θα είχε κερδίσει τον Στάλιν εάν δεν είχε καθυστερήσει, αλλά από την Εγγλέζικη Βόρεια Αφρική και όχι από την Ελλάδα που λόγω ΕΑΜ αποτέλεσε το προπύργιο του Σοβιετικού μπλοκ σε όλη την Ανατολική Ευρώπη. Η Κύπρος είχε θεωρηθεί Κούβα της Μεσογείου λόγω Ελληνικού εθνικισμού που καταδίκασε ο Μακάριος. Επομένως ο Ρόμνεϊ θα είναι αυτοκράτωρ της Χρυσής Αυγής!

MM

Aυτές είναι αναλύσεις βασισμένες σε στοιχεία και γεγονότα. Να γράφεις πιο σύχνα να μας ψυχαγωγεις.

😂🤣

Τελικά όλα στο Ελλαδιστάν βγάζουν νόημα αν αποδεχθεί κανείς ότι είναι ΑΝΟΙΚΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ

Ψυχίατρος

είσαι βαριά περίπτωση λέμε, Δευτέρα πρωί σε περιμένω στο Δαφνί να σου δώσω χάπια

Κική

Ο έρωτας μου χτύπησε μεσάνυχτα την πόρτα .....Πήγαινε ρε σε κάνα γιατρό να σε βοηθήσε αντί να κάθεσαι να μας λες την ιστορία

ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ

ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΕΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ 1975 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΕΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ? ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Η ΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ .Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟ..ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ ΗΘΙΚΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΦΕΝΕΔΕΣ ΛΟΓΩ ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΙΣΛΑΜΕΠΟΙΚΩΝ .ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΚΙ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΑΣΙΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ... ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ .ΤΕΛΟΣ .-

Πέστα

χρυσόστομε.Το ελλαδισταν ειναι τελειωμενη υποθεση.Σωζουμε οτι αξιζει να σωθει.

«Αν αυτοί έχουν το δολάριο, εμείς έχουμε τον Αλλάχ»

Αλλάχcoin ''Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν'' Αλήθεια, εμφύλιος στη γείτονα δεν έχει γίνει..... μήπως επειδή υπάρχουν διάφορα έθνη;;; Τότε, ... μήπως χρειάζεται επανάσταση;;;;

Donald

Recep you're fired !

ΠΟΥ ΠΑΣ ΒΡΕ ΚΑΡΑΜΕΜΕΤ ?

Ο ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ...ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΧΙΛΑΡΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ .ΟΤΑΝ ΤΑΚΙΜΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ .Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ .ΑΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΕΜΕΤ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ .Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΣΥΛΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΕΩΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ .

ρεαλιστής

Καμιά χώρα δεν έχει ελπίδα επιβίωσης, όταν είναι περικυκλωμένη από εχθρικά κράτη και οι πολιτικοί της για το μόνο που νοιάζονται είναι η νομή της εξουσίας. Οι Τούρκοι θα ετοιμάζονται να επιτεθούν και εμείς, στον κόσμο μας, θα ζητάμε την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας. Και ποιος περιμένουμε να πολεμήσει για εμάς;

Υπερεαλιστης

οι συμμαχοι στην ΕΕ θα πολεμησουν για μας.Η Μερκελε εχει ετοιμο στρατο για υποστηριξη του ελλαδισταν.Που θα ξαναβρει τετοια χαϊβανια να δουλευουν τσαμοα για το ραιχ;

Ο Τούρκος δεν έχει χρόνο

Χρειάζεται τα πετρέλαια.

Ωραίος

Με τρείς λέξεις τα είπες όλα. Οι Τούρκοι θα αρχίσουν να τρυπάνε και έξω από το Σούνιο αν δεν τους βγαίνουν τα οικονομικά.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

erdogan220

«Αν κάποιοι δεν έχουν παραδειγματιστεί από τα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν, θα ήθελα να γίνει γνωστό ότι δεν θα διστάσουμε να τους δώσουμε τις αναγκαίες απαντήσεις», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος στο πλαίσιο της κοινής συνέντευξης Τύπου που είχε με τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ

10
mitsomacron-0

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι είμαστε μια χώρα με αυτοπεποίθηση που μετέχει στις μεγάλες ευρωπαϊκές συζητήσεις - «Υπάρχει ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, η Ευρώπη δεν πρόκειται να αφήσει απροστάτευτη την Κύπρο».

6
olomeleia_11

Το νομοσχέδιο επανακαθορίζει το θεσμικό πλαίσιο για την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα – Οι δημόσιοι φορείς ορίζουν υπεύθυνο προστασίας δεδομένων – Δείτε τι άλλο προβλέπει

mitsotakis_mati_1

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στο οικόπεδο που βρίσκονταν 20.000 τόνοι καμένα υλικά  – Η καύσιμη ύλη άρχισε να απομακρύνεται με πρωτοβουλία της νέας κυβέρνησης και η μεταφορά έγινε δωρεάν, κατόπιν συνεννόησης με τρεις εταιρείες

mitso_france24

Τις πληροφορίες που ήθελαν το δεξαμενόπλοιο Adrian Darya να κατευθύνεται προς την Καλαμάτα, διέψευσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, μιλώντας την Πέμπτη στη γαλλική τηλέοραση - Ολόκληρη η συνέντευξη Μητσοτάκη στο France 24

7
theodorikakos_mesinia

Στην Καλαμάτα βρέθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, όπου συναντήθηκε με τον νεοκλεγέντα Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα και τους νεοκλεγέντες δημάρχους του Νομού Μεσσηνίας - «Η κυβέρνηση θέλει να φέρει ένα εκλογικό σύστημα που να διασφαλίζει και την αναλογικότητα και την κυβερνησιμότητα στους δήμους και στις περιφέρειες» είπε μεταξύ άλλων

areiospagos_0

Σύμφωνα με πληροφορίες για τη θέση προκρίνονται οι Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, Πηνελόπη Ζωντανού και Αγγελική Αλειφεροπούλου - Υψηλοί τόνοι στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής - Αύριο η πρόταση για τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

6