Συνέντευξη Καμμένου: Τα σενάρια για το τι θα πει μετά την εξαγγελία της συμφωνίας για το Σκοπιανό

Συνέντευξη Καμμένου: Τα σενάρια για το τι θα πει μετά την εξαγγελία της συμφωνίας για το Σκοπιανό

Οι ΑΝΕΛ πάντως διευκρινίζουν πως αντικείμενο της συνέντευξης είναι ζητήματα του κόμματος

kammenos_madalena

Ξαφνικά  εσωκομματικές ανακατατάξεις  μετά την ανακοίνωση από τον Πάνο Καμμένο  έκτακτης συνέντευξης Τύπου αύριο, η οποία  πραγματοποιείται μετά το τηλεφώνημα του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ στον συγκυβερνήτη του Αλέξη Τσίπρα, αλλά κυρίως μετά τη συνέντευξηΚοτζιά ο όποιος ξεκαθάρισε ότι το όνομα που ο Ζάεφ επέλεξ θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία». 


Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα ανακοινώσει αύριο το πρωί αλλαγές στο κόμμα του, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορούν, μεταξύ άλλων, την νυν εκπρόσωπο τύπου Μανταλένα Παπαδοπούλου, που θα πάρει τη θέση της αναπληρώτριας γραμματέως.

Αναφορικά με το Σκοπιανό, ο Πάνος Καμμένος αναμένεται να αναφερθεί στο θέμα της συμφωνίας για το ονοματολογικό, με αφορμή τα τηλεφωνήματα του Ζόραν Ζάεφ προς τον Αλέξη Τσίπρα και τις εξελίξεις. Το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην τοποθέτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ, καθότι ο Πάνος Καμμένος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον πρωθυπουργού για το θέμα και πιθανότητα οι δηλώσεις του να “προδώσουν” αν θα υπάρξει συμφωνία ή να δώσουν κάποιο στοιχείο του περιεχομένου της.

Σε ανακοίνωσή τους πάντως οι ΑΝΕΛ τονίζουν πως «ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία και διαρκή ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα και κρίσιμα ζητήματα. Η αυριανή συνέντευξη Τύπου αφορά ζητήματα του κόμματος».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης