Κεντροαριστερά: Νέα κόντρα για τις διπλές ιδιότητες

Κεντροαριστερά: Νέα κόντρα για τις διπλές ιδιότητες

Τροχιοδεικτικά πυρά κατά Καμίνη (που έχει δηλώσει ότι θα παραμείνει δήμαρχος ακόμη και αν κερδίσει) από Ποτάμι και Θεοχαρόπουλο - Το θέμα αφορά και τον Νίκο Ανδρουλάκη (θα παραμείνει στην Ευρωβουλή μέχρι τις εθνικές εκλογές)

Κεντροαριστερά: Νέα κόντρα για τις διπλές ιδιότητες
Μετά τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα είχε ζητήσει να δηλώσουν οι μη κοινοβουλευτικοί υποψήφιοι ποιος θα τους εκπροσωπεί στη Βουλή αν εκλεγούν στην προεδρία του νέου φορέα, τη σκυτάλη των ερωτημάτων πήρε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. 

Μιλώντας στο συντονιστικό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο πρόεδρος του νέου φορέα εξέφρασε ρητά την αντίθεσή του τις διπλές ιδιότητες. Ένα θέμα που αφορά τόσο στον Γιώργο Καμίνη (έχει δηλώσει ότι θα παραμείνει στον Δήμο της πρωτεύουσας) όσο και στον Νίκο Ανδρουλάκη (έχει δηλώσει πως θα παραμείνει στην Ευρωβουλή).
Κλείσιμο

Ποτάμι κατά ΠΑΣΟΚ και Καμίνη...

 
Την ίδια ώρα συνεχίζεται η κόντρα για τον χρόνο των εκλογών και τη ψήφο εξ αποστάσεως. Το Ποτάμι μιλά για... κάποιους που θέλουν ένα μικρό και μίζερο κόμμα. Οι επιτελείς του Σταύρου Θεοδωράκη ξεκαθαρίζουν, όμως, πως η υποψηφιότητά του θα φθάσει μέχρι το τέλος. 

Στο πλαίσιο αυτό, τοποθέτησαν στο κάδρο της κριτικής εκτός από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον δήμαρχο Αθηναίων, με αφορμή τοο θέμα του κλασικού μαραθωνίου:

«Η κυρία Γεννηματά όμως επιμένει ότι ο Μαραθώνιος κόβει απλώς την πόλη για τρεις ώρες, ενώ ο Δήμαρχος Αθηναίων -ο πρώτος που θα έπρεπε να επισημάνει την ακαταλληλότητα της ημέρας- σιωπά».

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Οι καιροί ου μενετοί...

Η Φώφη Γεννηματά απάντησε στην κριτική με απόφαση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης: «Οι καιροί ου μενετοί. Η κοινωνία έχει επενδύσει υψηλές προσδοκίες στο εγχείρημα ης συγκρότησης του νέου φορέα  της δημοκρατικής παράταξης. Μας καλεί να προχωρήσουμε γρήγορα, αποτελεσματικά, ενωτικά».

Στην απόφαση του συντονιστικού οργάνου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναγνωρίζονται οι δυσκολίες και οι αντιφάσεις τους εγχειρήματος και εκφράζεται η πλήρης στήριξη των δυνάμεων που την αποτελούν στο έργο της επιτροπής Αλιβιζάτου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης