Ξυδάκης: Είμαι εταίρος, όχι σύντροφος με τον Καμμένο

Ξυδάκης: Είμαι εταίρος, όχι σύντροφος με τον Καμμένο

Πρώτη αντίδραση για την προσφώνηση «συντρόφισσες και σύντροφοι» του υπ. Άμυνας στην πρώτη ημέρα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ

Ξυδάκης: Είμαι εταίρος, όχι σύντροφος με τον Καμμένο
Αίσθηση έχει προκαλέσει από το βράδυ της Πέμπτης η προσφώνηση «συντρόφισσες και σύντροφοι» του Πάνου Καμμένου προς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη ημέρα του συνεδρίου του κυβερνώντος κόμματος.

«Δεν αισθάνομαι σύντροφος με τον Π. Καμμένο. Είμαστε εταίροι σε μια κυβέρνηση. Σύντροφος είσαι με  αυτούς που έχεις μεγαλώσει και ωριμάσει πολιτικά και μοιράζεσαι ένα κοσμοείδωλο σε μεγάλο βαθμό» απάντησε την Παρασκευή ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης.

Όσον αφορά τη σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο κ. Ξυδάκξης υποστήριξε ότι «προσέδωσε μια πολιτική σταθερότητα στο σχήμα αυτό και στη χώρα».

Σε
Κλείσιμο
ό,τι αφορά τους «53», ο κ. Ξυδάκης εκτίμησε πως δεν απειλούν την κυβερνητική συνοχή. «Τι είναι οι «53», ο μπαμπούλας;», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά, τέλος, με τους πλειστηριασμούς υπογράμμισε ότι «δεν είναι πολιτική της κυβέρνησης να κάνει πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Δεν συμβαίνουν κιόλας» κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης