Αραμπατζή σε κυβέρνηση: Γιατί στείλατε τους εισαγγελείς στον Στουρνάρα;

Αραμπατζή σε κυβέρνηση: Γιατί στείλατε τους εισαγγελείς στον Στουρνάρα;

H βουλευτής άφησε σαφείς αιχμές ότι η έρευνα έγινε με άνωθεν εντολή, λόγω της άρνησης της ΤτΕ να αποδεχθεί την πρόταση της κυβέρνησης για τη νέα διοίκηση της Τράπεζας Αττικής - Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, απάντησε ο Τρύφων Αλεξιάδης


Αραμπατζή σε κυβέρνηση: Γιατί στείλατε τους εισαγγελείς στον Στουρνάρα;
Άναψαν τα αίματα στη Βουλή όπου μεταφέρθηκε η κόντρα κυβέρνησης- αντιπολίτευσης για την εισαγγελική έρευνα στην εταιρία της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα. 

Στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης της για τα τουριστικά καταλύματα η Φωτεινή Αραμπατζή άφησε σαφείς αιχμές ότι η έρευνα έγινε με άνωθεν εντολή, λόγω της άρνησης της ΤτΕ να αποδεχθεί την πρόταση της κυβέρνησης για τη νέα διοίκηση της Τράπεζας Αττικής.

Κλείσιμο
Τις κατηγορίες της βουλευτού της ΝΔ απέρριψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, χαρακτηρίζοντας βαρύτατο επιχείρημα τη μομφή της ότι «στάλθηκαν εισαγγελείς». 

Όπως είπε, «ή η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη ή θέλετε να την επαναφέρουμε σε λειτουργίες που έχουν αποδειχθεί τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς ούτε τις φορολογικές υπηρεσίες χρησιμοποιούμε για να τις στείλουμε σε ΜΜΕ που κάνουν κριτική στην κυβέρνηση όπως είχε γίνει επί των ημερών σας, ούτε έχουμε λογική να χρησιμοποιήσουμε τη Δικαιοσύνη και τους εισαγγελείς. Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Θεωρείτε εσείς ότι γίνονται εισαγγελικές έρευνες κατά παραγγελία;», διερωτήθηκε.

Η βουλευτής της ΝΔ αντέτεινε σε ότι αφορά στην φράση της «στείλατε τους εισαγγελείς», πως «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται και με μετά τις  απαντήσεις του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για το ΣτΕ μάλλον έχετε λόγο να μυγιάζεστε». Καταλόγισε δε, στην κυβέρνηση πολιτικές ακφοβισμού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης