Βούλτεψη: Έτοιμη για την επιστράτευση των απεργών η κυβέρνηση

Βούλτεψη: Έτοιμη για την επιστράτευση των απεργών η κυβέρνηση

«Δε θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, δεν κυβερνούν οι συντεχνίες», σημείωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος - Τα συνδικάτα να πάψουν να είναι υποχείρια του ΣΥΡΙΖΑ, είπε

Ένοπλη ληστεία στο Διάσελο Άρτας
Βούλτεψη: Έτοιμη για την επιστράτευση των απεργών η κυβέρνηση
Έτοιμη να απαντήσει άμεσα στην απεργία της  ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ακόμα και με πολιτική επιστράτευση είναι η κυβέρνηση, σύμφωνα με τη Σοφία Βούλτεψη. 

Μιλώντας στον  ΑΝΤ1 η κυβερνητική εκπρόσωπος  είπε πως η κυβέρνηση δε θα μείνει «με σταυρωμένα χέρια» αλλά θα προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον.

Κλείσιμο


«Δεν μπορεί να συμμετέχει κάποιος που δεν έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης στις κυβερνητικές αποφάσεις» είπε  η κ. Βούλτεψη αναφερόμενη στο ρόλο των συνδικάτων στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

«Τα συνδικάτα –πιστεύω- θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα πάψουν να είναι υποχείρια του ΣΥΡΙΖΑ και «όχημα» των προσωπικών και κομματικών επιδιώξεων του κ. Τσίπρα, ο οποίος τους χρησιμοποιεί σε μια προσπάθεια αντιπερισπασμού για την αμφισβήτηση που υφίσταται μέσα στο κόμμα του μέσα σε 15 ημέρες από 8 διαφορετικές ομάδες», τόνισε η κ. Βούλτεψη. 

«Τα συνδικάτα έχουν κάνει τη δουλειά τους, την διασφάλιση των εργαζομένων τους» ανέφερε σχετικά.

Τόνισε για το θέμα της ιδιωτικοποίησης ότι είναι επιταγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία «δεν δέχεται τα μονοπώλια». Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι Κοινή Ενεργειακή Πολιτική σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν σημαίνει κοινή τιμολογιακή πολιτική.

Στο ενδεχόμενο να υπάρξουν διακοπές της ηλεκτροδότησης, εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων, τις οποίες έχει προαναγγείλει η ΓΕΝΟΠ είπε ότι θα επιστρετευτούν οι απεργοί, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση θα προστατέψει το δημόσιο συμφέρον».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης