Σκουρλέτης: Να πουν επισήμως Σαμαράς - Βενιζέλος εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου

Σκουρλέτης: Να πουν επισήμως Σαμαράς - Βενιζέλος εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου

«Αν δεν αποδοκιμάσουν τον κ. Λαζαρίδη, θα σημαίνει πως υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

Σκουρλέτης: Να πουν επισήμως Σαμαράς - Βενιζέλος εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου
Την επίσημη τοποθέτηση του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ως προς το εάν πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου, ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας σήμερα στον Σκάι.

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι όλα τα άλλα, περί πρωτοβουλιών που απευθύνονται σε όλα τα κόμματα της Βουλής, είναι υποκριτικά και υπονομεύουν εξ αρχής, όταν λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κόμμα αντισυνταγματικού τόξου, ουσιαστικά τροφοδότησε το κλίμα, που οδήγησε σε αυτό το έγκλημα.

Κλείσιμο
Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την αποδοκιμασία ή και την αποπομπή του κ. Χρύσανθου Λαζαρίδη από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Αν δεν αποδοκιμάσουν τον κ. Λαζαρίδη, θα σημαίνει πως υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης» υπογράμμισε ο κ. Σκουρλέτης.

Και πρόσθεσε: «Εάν, λοιπόν, δεν υπάρχει μία τέτοια τοποθέτηση αποδοκιμασίας από τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο, θεωρούμε ότι, τελικώς, υπάρχει ένας σχεδιασμός με στόχο την αποσταθεροποίηση, όπου το επόμενο βήμα δεν το ξέρουμε. Η θεωρία των δύο άκρων επιστρατεύεται για έναν λόγο. Πρώτα απ' όλα, για να σπείρει το φόβο μέσα στην κοινωνία. Η κυβέρνηση έχει συνειδητοποιήσει ότι βιώνει την πλήρη πολιτική και κοινωνική της απομόνωση. Βλέπει τα αδιέξοδα. Βλέπει μπροστά της τον όλεθρο για το ίδιο το πολιτικό της παρόν. Προσπαθεί να αποδράσει και να κερδίσει χρόνο, φοβίζοντας τον κόσμο. Και, ουσιαστικά, ό,τι χειρότερο για μία δημοκρατία, προσπαθεί τη δράση των ναζιστών να την εξισώσει με τις χιλιάδες εργαζόμενους που ήταν χθες στο Σύνταγμα. Αυτή είναι η θεωρία των δύο άκρων. Αυτό είναι που υπονομεύει τη δημοκρατία και δεν χωρούν συμψηφισμοί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης