«Πελάτισσες» έκαναν τρεις κλοπές στο ίδιο σούπερ μάρκετ

«Πελάτισσες» έκαναν τρεις κλοπές στο ίδιο σούπερ μάρκετ

Οι τρεις γυναίκες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών 

astynomia_syllipsi_xr
Οι πιο τακτικές πελάτισσες ενός σούπερ μάρκετ σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας... "ξεχνούσαν" συστηματικά να πληρώσουν! Αυτό αποκαλύφθηκε όταν συνελήφθησαν τρεις από τις συνολικά τέσσερις γυναίκες από αστυνομικούς της Ασφάλειας, το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι δράστιδες, μαζί με άλλη μια συνεργό τους που παραμένει άγνωστη, είχαν πάει δήθεν για να ψωνίσουν στο κατάστημα το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά όταν έφυγαν διαπιστώθηκε πως είχαν κλέψει διάφορα προϊόντα. Από την προανάκριση προέκυψε ότι είχαν διαπράξει άλλες δυο κλοπές στο ίδιο κατάστημα, την προηγούμενη Πέμπτη και την Παρασκευή και πλέον ερευνάται αν είχαν κάνει και άλλες. Οι τρεις γυναίκες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενες για κλοπές κατ' εξακολούθηση κατά συναυτουργία.

Έκλεβε ποτά από το ίδιο μαγαζί

Τέσσερις κλοπές, τρεις από τις οποίες στο ίδιο μαγαζί και μια σε σπίτι, είχε διαπράξει ο 34χρονος Αλγερινός ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που αξιοποίησαν οπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή του κέντρου του Ηρακλείου, όπου το απόγευμα της Κυριακής είχε κλέψει τρία μπουκάλια με οινοπνευματώδη ποτά από ένα κατάστημα ψιλικών.

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια, προέκυψε ότι από το περασμένο Σάββατο είχε διαπράξει άλλες δύο κλοπές στο ίδιο κατάστημα κλέβοντας έξι φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και μια κλοπή σε σπίτι από το οποίο είχε αρπάξει ένα κινητό τηλέφωνο. Σε βάρος του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ' εξακολούθηση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Τεχεράνη: Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ο Τζέιμς Καφετζής εγκατέλειψε τη μονομαχία στον έναν κρίκο και αποχώρησε από το Survivor - Δείτε βίντεο

Θρυλική πρόκριση στην Πόλη! Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Φενέρ 3-2 στα πέναλτι με ήρωα τον Τζολάκη και πέρασε στους «4» - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης