ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: Bρίσκουμε τον βηματισμό μας, δεν γίνονται όλα σε μία μέρα

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: Bρίσκουμε τον βηματισμό μας, δεν γίνονται όλα σε μία μέρα

«Δεν θα είναι εύκολη η πορεία μας από εδώ και πέρα» - «Σε προσωπικό επίπεδο γνωρίζετε ότι σπάω αρκετά ταμπού» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος

kasselakis-m
Με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βασίλη Βασιλικού ξεκίνησε τη δευτερολογία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αναλάβαμε στα τέλη του Σεπτεμβρίου ένα μεγάλο, πολύπλοκο, δύσκολο έργο, το οποίο ήταν αυτό το κόμμα το βαθιά κοινωνικό, βαθιά λαϊκό κόμμα να σταθεί στα πόδια του να σηκώσει ανάστημα. Προφανώς και πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές και αυτό δεν γίνεται αυθημερόν, υποστήριξε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ωστόσο, «πρέπει να πάρουμε μια βαθιά ανάσα ότι κάτι κάναμε». Και συνέχισε, λέγοντας πως «πήραμε αποφάσεις» και «βρίσκουμε τον βηματισμό μας». «Δεν γίνονται όλα σε μία μέρα», πρόσθεσε.

Απευθυνόμενος προς τα μέλη του κομματικού οργάνου, «θέλετε ένα αληθινό κόμμα που θα παλέψει για την κοινωνία» υποστήριξε ο κ. Κασσελάκης, λέγοντας πως «εγώ είμαι πολύ περήφανος για εσάς και σας ευχαριστώ από την καρδιά μου».

Ως προς την πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ το επόμενο διάστημα, ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε σε τέσσερις θεματικούς άξονες:

Κλείσιμο
1.Τη δίκαιη φορολογία

2.Τη διαβίωση του πολίτη

3.Την ασφάλεια του πολίτη «και δείτε τελικά πως τα έφερε η ζωή» σχολίασε για τον 31χρονι αστυνομικό, σημειώνοντας πως «δεν είναι ωραία εικόνα για τη χώρα μας και την κοινωνία και σίγουρα πρόκειται για μια μεγάλη αδικία».

4.Και τη στεγαστική πολιτική, όπου μέσα σε αυτό είναι και η νεανική στέγη

Στην κατεύθυνση αυτή, «πιστεύω ότι θα πετύχει αυτή η στρατηγική» υποστήριξε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, λέγοντας ότι «δεν θα είναι εύκολη η πορεία μας από εδώ και πέρα».

«Σε προσωπικό επίπεδο γνωρίζετε ότι σπάω αρκετά ταμπού στην Ελληνική κοινωνία» παρατήρησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, συμπληρώνοντας ότι είναι για το καλό της κοινωνίας αυτό που λέμε.

Θα μας πολεμήσουν, εννοείται, το βλέπετε κάθε μέρα, σχολίασε, προσθέτοντας πως υποκλίνεται ο υπουργός Εξωτερικών, δεν κουνιέται φύλλο. Για εμάς εδώ το παραμικρό γίνεται ένα υπέρογκο θέμα. Το γνωρίζουμε, ανέφερε ο κ. Κασσελάκης και διερωτήθηκε: Θα μπορέσουμε ποτέ να κερδίσουμε τα ΜΜΕ; Όχι.Θα μπορέσουμε να παρακάμψουμε τα ΜΜΕ; Σε κάποιο βαθμό ναι, ισχυρίστηκε, με όχημα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη διάδραση μας στην κοινωνία.

Όλοι εσείς από την κεντρική επιτροπή που θα πάτε από αύριο σε όλη τη χώρα, αγκαλιάστε τα καινούρια μέλη, αγκαλιάστε όλα τα μέλη, αιτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, συμπληρώνοντας πως «ένα γραμμάριο δράσης ισούται με ένα τόνο θεωρίας. Μην το ξεχάσετε αυτό».

Στο ίδιο μήκος κύματος, κάλεσε τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να λάβουν πρωτοβουλίες, λέγοντας ότι «ο έβδομος όροφος της Κουμουνδούρου είναι εδώ για σας». Έλεγε τον Ιούνη ο Αλέξης (Τσίπρας) όσο έτρεχα μαζί του ότι επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς. «Από εδώ και πέρα σηκωνόμαστε», κατέληξε ο κ. Κασσελάκης.

Ειδήσεις σήμερα

Οπαδική επίθεση: Κροτίδες, φωτοβολίδες και μαχαίρια βρήκε η ΕΛΑΣ στο γήπεδο στου Ρέντη - Δείτε φωτογραφίες

Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Η κυνική ομολογία του 71χρονου δολοφόνου: «Ένας λιγότερος άνθρωπος στη γη»

Ανακαλύφθηκε στη Σιβηρία το αρχαιότερο φρούριο του κόσμου - Χτίστηκε πριν από 8.000 χρόνια, φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης