Ραγκούσης: Δεν αλλάξαμε ηγεσία για να παρακολουθούμε άπρακτοι να πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο

Ραγκούσης: Δεν αλλάξαμε ηγεσία για να παρακολουθούμε άπρακτοι να πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο

«Πρόεδρο αλλάξαμε για να αυξήσουμε τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κι όχι για να τη βλέπουμε να απομειώνεται καθημερινά» τόνισε ο πρώην υπουργός

giannis-ragkousis
Τον κίνδυνο της «πασοκοποίησης» και της περαιτέρω συρρίκνωσης του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε κατά την τοποθέτηση του στην Πολιτική Γραμματεία ο πρώην υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης, «για να μην πάθουμε ότι έπαθε το ΠΑΣΟΚ από το 2012 και μετά, όπου μετά 11 χρόνια ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει εκλογικά», όπως τόνισε.

Κατά πληροφορίες, στην παρέμβασή του ο κ. Ραγκούσης ανέφερε μεταξύ άλλων πως «εάν δεν είχαμε φτάσει στο 18%, δεν θα είχαμε αλλάξει ηγεσία», συμπληρώνοντας πως «ηγεσία αλλάξαμε ώστε αρχικά να διατηρήσουμε τη 2η θέση, τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

Σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση, «Πρόεδρο αλλάξαμε για να αυξήσουμε τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κι όχι για να τη βλέπουμε να απομειώνεται καθημερινά. Πρόεδρο αλλάξαμε για να αυξήσουμε το εθνικό εκλογικό μας ποσοστό στις Ευρωεκλογές κι όχι για να το δούμε να συρρικνώνεται περαιτέρω».

Συγκεκριμένα, «δεν αλλάξαμε ηγεσία για να παρακολουθούμε άπρακτοι να πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο, από τη δεύτερη θέση στην τρίτη, από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη θέση της ελάσσονος αντιπολίτευσης» παρατήρησε ο κ. Ραγκούσης, ενώ εξέφρασε ενστάσεις για την τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη από το Κερατσινι αναφορικά με τα 500 νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείσιμο
«Όχι μόνον 500 εγγραφές, αλλά 437.000 και 500 ψήφους, (συνολικά 437.500 ψήφους) μέσα σε λίγες μέρες -ανάμεσα στις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές - φέραμε συλλογικά στον ΣΥΡΙΖΑ όσοι συμβάλλαμε στον σχηματισμό της Προοδευτικής Συμμαχίας το 2019» ανταπάντησε ο κ. Ραγκούσης, καταλήγοντας πως «χωρίς όμως ποτέ να διανοηθούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το δεδομένο και μάλιστα ως πρόκληση εναντίον συντρόφων μας οι οποίοι έχουν αναμφίβολα, ακόμη μεγαλύτερη συμβολή στη δημιουργία του μεγάλου ΣΥΡΙΖΑ, από το 3 στο 33%».

Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ: «Σωθήκαμε επειδή δεν πήγαμε σε καταφύγια» - Ισραηλινή εξομολογείται στο protothema τη σφαγή στο φεστιβάλ από τη Χαμάς

Μίνι ασφαλιστικό: Τι προβλέπει για συντάξεις, επιδόματα και προσωπική διαφορά

Πετράλωνα: Μια πλάκα οδήγησε στην άγρια συμπλοκή μεταξύ των μαθητών - «Τον πείραξαν και έβγαλε το κατσαβίδι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης