Εκλογές 2023 - Νέο χτύπημα Ζουράρι: Και με τον Βελόπουλο και με τον διάβολο συνεργασία επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας

Εκλογές 2023 - Νέο χτύπημα Ζουράρι: Και με τον Βελόπουλο και με τον διάβολο συνεργασία επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας

«Γιατί δεν συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ που ήταν εθνικό πατριωτικό», είπε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΖΙΑ 

zouraris
Τη συνεργασία με την Ελληνική Λύση μετεκλογικά για το σχηματισμό κυβέρνησης δεν απέκλεισε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ3.

«Και με τον Βελόπουλο και με οτιδήποτε επίσης τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε: «Γιατί δεν συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ που ήταν το εθνικό πατριωτικό, η ΝΔ δεν συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και του Γιωργάκη;».

Ζουράρις: «Και με τον Βελόπουλο και με τον διάβολο συνεργασία επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας»

Σε ερώτηση αν σε μια υπόθεση εργασίας θα μπορούσε να συνεργαστεί με την Ελληνική Λύση με το κόμμα του, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «Δεν είναι επιστημονική δυνατότητα σε μένα να δώσω απάντηση, γιατί η ερώτηση σας είναι περιγραφική και δεν έχει στοιχεία επιστήμης. Και με τον διάβολο ακόμη επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας».

Κλείσιμο
Τέλος, ερωτηθείς για την βάση αυτής της συνεργασίας, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: «Θα δούμε, ιδέα δεν έχω, δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα».

Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: Στον τάκο η μισή Μπλε ομάδα, δάκρυσε ο Μπάρτζης - Δείτε βίντεο

Γιοβάνοβιτς: «Σιχαίνομαι τον εαυτό μου, με έβαλαν να επιλέξω ανάμεσα στα όνειρα και στην υγεία των παικτών»

Η ΝΔ ανεβάζει τη συσπείρωσή της και δίνει ραντεβού ενότητας στο Ζάππειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης