Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον Βαρουφάκη - Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους δράστες

Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον Βαρουφάκη - Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους δράστες

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ευχήθηκε στο γραμματέα του ΜέΡΑ25 ταχεία ανάρρωση

takis_theodorikakos
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, επικοινώνησε με τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος βρίσκεται στον «Ευαγγελισμό» μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε από κουκουλοφόρους στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής.

Ο κ. Θεοδωρικάκος του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και διαβεβαίωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία θα προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Επίσης, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διευκρινίζεται ότι, το επίμαχο χρονικό διάστημα ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25 με δική του πρωτοβουλία δεν συνοδευόταν από την προσωπική του αστυνομική φρουρά.

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας μετέβησαν άμεσα στο Νοσοκομείο, όπου είχε μεταβεί ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25 για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

«Η επίθεση στον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη προκαλεί τον αποτροπιασμό όλων μας», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.

Κλείσιμο
«Η καταδίκη της είναι αυτονόητη, όπως και η ευχή για ταχεία ανάρρωση. Οι δράστες πρέπει να εντοπισθούν και να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη», προσθέτει.



«Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση στον κ. Γ. Βαρουφάκη. Στη Δημοκρατία δεν έχουν θέση οι τραμπούκοι», αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.




Ειδήσεις σήμερα:

Ιατροδικαστής Λεονταρή για Τέμπη: Δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο για την 23χρονη Εριέττα

Λάρισα - Αδελφός 38χρονης: Εγώ έθαψα το μωρό στο χωράφι, δεν ξέραμε ότι είναι έγκυος

Μύκονος: Ο αρχαιολόγος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού είχε καταθέσει σε δύο ποινικές υποθέσεις για μαγαζιά στο νησί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης