Γεωργιάδης: Θα λειτουργούν και τα τρία ναυπηγεία πριν αποχωρήσω από το υπουργείο

Γεωργιάδης: Θα λειτουργούν και τα τρία ναυπηγεία πριν αποχωρήσω από το υπουργείο

«Χθες πετύχαμε ιστορική συμφωνία καθώς ο μεγαλύτερος όμιλος στην Ευρώπη αποφάσισε να συμπράξει συνεταιρισμό με την εταιρεία ONEX για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και  Επενδύσεων

adwnis
Στη συμφωνία για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και  Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή τονίζοντας την ιστορική της σημασία για την χώρα αλλά και για τους εργαζόμενους.

«Χθες πετύχαμε ιστορική συμφωνία καθώς ο μεγαλύτερος όμιλος στην Ευρώπη αποφάσισε να συμπράξει συνεταιρισμό με την εταιρεία ONEX για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας. Στόχος είναι μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου να έχει κατατεθεί η πρόταση στο δικαστήριο ώστε από άνοιξη αν η ελληνική Δικαιοσύνη το εγκρίνει να προχωρήσει η εφαρμογή του με καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζομένους και επενδύσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε «Όταν φτάσαμε στο Υπουργείο με τον κ. Παπαθάναση βρήκαμε τρία ναυπηγεία κλειστά εδώ και δεκαετίες. Όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσουμε, θα έχουμε τρία ναυπηγεία που λειτουργούν. Αυτή την Ελλάδα ονειρευόμαστε. Η Ελλάδα των επενδύσεων, της εργασίας, της παραγωγής. Είναι από μόνη της η είδηση, μια πολύ μεγάλη ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία, στους εργαζόμενους και στον ελληνικό λαό».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Άλεκ Μπάλντουν πυροβόλησε θανάσιμα γυναίκα στα γυρίσματα της ταινίας Rust - Και ο σκηνοθέτης στην εντατική

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είμαι αισιόδοξη ότι θα βγει νικητής», λέει η σύντροφός του

Μητσοτάκης: Ενώπιον της ΕΕ η Τουρκία για το μεταναστευτικό μετά τις ευθείες απειλές της Άγκυρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης