Χρυσοχοΐδης από Πάτρα: Να ξεχάσουμε για φέτος το καρναβάλι - Να βάλουμε όλοι πλάτη για να βγούμε από το τούνελ

Χρυσοχοΐδης από Πάτρα: Να ξεχάσουμε για φέτος το καρναβάλι - Να βάλουμε όλοι πλάτη για να βγούμε από το τούνελ

«Για όσους επαγγελματίες έχουν μετατρέψει τα μπαρ και τις καφετέριες σε ορθάδικα θα υπάρξουν δυστυχώς αυστηρές ποινές» είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

xrisoxoidis_patra
"Κάντε κουράγιο και βάλτε όλοι πλάτη". Αυτό ήταν το μήνυμα που απηύθυνε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος προήδρευσε η Δευτέρα σε εκτακτη σύσκεψη φορέων στα γραφεία της Περιφέρειας στην Πάτρα, για τον κορωνοϊό.

Η πόλη έχει ενταχθεί από το Σάββατο στην κόκκινη ζώνη του υγειονομικού χάρτη ενώ την Κυριακή ανακοινώθηκαν 11 κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης, τα οποία εντοπίστηκαν στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. Τον Υπουργό συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου.

O Mιχ. Χρυσοχοΐδης στην Πάτρα για τον κορωνοϊό


Όπως δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη σύσκεψη, οι εμβολιασμοί άρχισαν και γίνονται πια συστηματικά. «Σας παρακαλώ πολύ βάλτε όλοι πλάτη, σας παρακαλώ πολύ κάντε κουράγιο μέχρι να βγούμε από το τούνελ την άνοιξη, όπου θα έχει εμβολιαστεί το κρίσιμο ποσοστό του πληθυσμού. Για όσους επαγγελματίες έχουν μετατρέψει τα μπαρ και τις καφετέριες σε ορθάδικα θα υπάρξουν δυστυχώς αυστηρές ποινές. Έχουν δίκοι ειναι αγανακτισμένοι, έχουν στερηθεί εισόδημα, η κυβέρνηση τους βοηθά πάρα πολύ με μια σειρά από οικονομικά μέτρα, αλλά δεν παίζουμε με τη δημόσια υγεία».

xrisoxoidis_patra1


Για να δικαιολογήσει μάλιστα ο Υπουργός το "κοκκίνισμα" της Πάτρας, έδειξε στους δημοσιογράφους πίνακα με την καμπύλη των κρουσμάτων ατην πόλη η οποία είναι όπως είπε άκρως ανησυχητική.

Ερωτηθείς για το καρναβάλι ο Υπουργός είπε: "Ας το ξεχάσουμε και φέτος, δεν μπορεί να γίνουν τέτοιες εκδηλώσεις, είναι επικίνδυνο και μόνο που το συζητάμε".

Κλείσιμο
Σε ερώτηση για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο, ο υπουργός, ανέφερε ότι θα έρθει σύντομα πάλι στην Πάτρα, φέρνονας πολύ καλά νέα.

Πηγή: TheBest

Ειδήσεις σήμερα: 

Τζένιφερ Άνιστον: Αποθεώνει την Κατερίνα Σακελλαροπούλου ως «γυναίκα που φέρνει την αλλαγή»

Κατερίνα Λέχου: «Ο Γιώργος Κιμούλης με έβριζε στη σκηνή» - «Έπινα και έπαιρνα Lexotanil»

Δικηγόρος στο Περού έκανε σεξ σε live streaming ακροαματικής διαδικασίας!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης