Δικηγόρος στο Περού έκανε σεξ σε live streaming ακροαματικής διαδικασίας!

Δικηγόρος στο Περού έκανε σεξ σε live streaming ακροαματικής διαδικασίας!

O τοπικός δικηγορικός σύλλογος ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα για το περιστατικό

still
Σε μεγάλους μπελάδες μπήκε πρόσφατα ένας δικηγόρος στο Περού, ο οποίος είχε την ατυχή έμπνευση να αρχίσει να συνουσιάζεται με μια απροσδιόριστης ταυτότητας γυναίκα κατά τη διάρκεια ενός live streaming ακροαματικής διαδικασίας στην οποία συμμετείχε.

Σύμφωνα με τη New York Post, το βίντεο με τη σεξουαλική δραστηριότητα του Χέκτορ Σιπριάνο Παρέδες Ρόμπλες έχει γίνει viral, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα από τον τοπικό δικηγορικό σύλλογο σχετικά με τις σοκαριστικές πράξεις του, με το μέλλον του στον εν λόγω επαγγελματικό κλάδο να φαντάζει αβέβαιο.

Το περιστατικό που έχει προκαλέσει σάλο στο Περού συνέβη την περασμένη Πέμπτη, κατά τη διάρκεια μιας ακροαματικής διαδικασίας που αφορούσε στη δράση της συμμορίας Los Z de Chanchamayo, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ.



Όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, κάποια στιγμή ο Ρόμπλες εμφανίζεται να γδύνεται τελείως και να φιλάει μια επίσης ολόγυμνη γυναίκα, προτού εκείνη ανέβει πάνω του για να ολοκληρώσουν την ερωτική πράξη μπροστά στα μάτια του εμβρόντητου κοινού τους.

Κλείσιμο
Έξαλλος, ο δικαστής Τζον Τσατσούα Τόρες ζήτησε αμέσως να διακοπεί η διαδικασία, κατακεραυνώνοντας τον Ρόμπλες για την αδιανόητη «ασέβειά του απέναντι στο δικαστήριο». «Αυτός ο δικηγόρος δεν έχει ούτε την τιμή ούτε την αξιοπρέπεια που απαιτεί το επάγγελμά του», τόνισε χαρακτηριστικά. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μερικές ώρες αργότερα, ο δικηγορικός σύλλογος της Τζουνίν «καταδίκασε έντονα» τις «χυδαίες πράξεις» και ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα για το περιστατικό.

Ο Ρόμπλες - που δεν έχει προβεί ακόμα σε δηλώσεις για το περιστατικό - αντικαταστάθηκε άμεσα στην υπόθεση, ενώ άγνωστο παραμένει εάν γνώριζε ότι όσα έκανε μεταδιδονταν ζωντανά ή εάν πίστευε ότι το livestream είχε για κάποιο λόγο διακοπεί.


Ειδήσεις σήμερα: 

O «τέλειος» Φεβρουάριος: Τι κάνει τον μήνα που ξεκινά σήμερα να ξεχωρίζει;

«Πόλεμος των εμβολίων»: Επιπλέον 9 εκατ. δόσεις από την AstraZeneca για να «καλμάρει» η ΕΕ

Στο «κόκκινο» το λεκανοπέδιο - Υπερδιπλασιάστηκαν οι εισαγωγές στα νοσοκομεία της Αττικής μέσα σε εννιά μέρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης