Στο... σκαμνί του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης - Απτόητος ο «αψύς Σφακιανός»

Στο... σκαμνί του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης - Απτόητος ο «αψύς Σφακιανός»

Η κλήση του στο άτυπο πειθαρχικό του κόμματος για το τσιμπούσι που έκανε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, μαρτυρά την ένταση στο εσωκομματικό πεδίο εξαιτίας της «ανυπακοής» του πρώην υπουργού - Παρά το «συγχωροχάρτι Τσίπρα» η αντίδραση του δοκιμάζει τα όρια των αντοχών και των «προεδρικών» στελεχών

5083927
Δεν λέει να αφήσει σε χλωρό κλαρί το κόμμα του, αλλά και τους συντρόφους του ο πρώην Αναπληρωτής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης. Ο αψύς «Σφακιανός» «ξαναχτύπησε» σήμερα, μετά την «εμπρηστική» του χθεσινή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα με φόντο από ένα πλούσιο... τσιμπούσι μεσούσης της καραντίνας, χωρίς μάσκες, αποστάσεις και με ολίγον από συνωστισμό.

Παρόλα αυτά, επανήλθε εκ σήμερα με νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αγνοώντας τις μαζικές αντιδράσεις που προκάλεσε χθες στο πανελλήνιο, αλλά και το σημείο βρασμού στο οποίο έχει φέρει τους συναδέλφους του.

Αφού εξαπολύει σφοδρή επίθεση στα ΜΜΕ, ο κ. Πολάκης εγκαλεί ταυτόχρονα τον Τύπο ότι προσπαθεί να σώσει «επικοινωνιακά την κυβέρνηση των Μωυσυδων» όπως την χαρακτηρίζει.

Ο κ. Τσίπρας κάλυψε με αστερίσκους την ανάρτηση του πρώην υπουργού του, κάνοντας όμως λόγο γενικά για «αρνητική εικόνα», την οποία δέχτηκε εν μέρει, λόγω των επαρκών εξηγήσεων του κ. Πολάκη ως προς τη διενέργεια έγκαιρα τεστ για τον κορωνοιό.

Η σημερινή ανάρτηση Πολάκη:

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ :

1) ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ,σας έχω δεν με έχετε!

2))Χτες έκανα -εκτός από δυο κουραστικά χειρουργεία -,την ανάρτηση με το τραπέζι με τους φιλους και συνεργάτες μου ,καθώς και την ανάρτηση για το ΝΕΟ PET-CT του Ευαγγελισμού που χρηματοδοτήσαμε εμείς,όπως και την ανάρτηση για το νεο ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ του Μπακογιάννη με τα λαμπιόνια των 800.000 ευρώ για τα Χριστούγεννα.

ΠΑΙΞΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ .

Αυτο δείχνει την ΑΔΥΝΑΜΙΑ σας να σώσετε επικοινωνιακά την κυβέρνηση των Μωυσυδων που τάχει κάνει κολυμπηθρόξυλο στη ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!!

3) Αντί άλλης απάντησης κοινοποιώ μια -σημερινή -ανάρτηση του Μιχάλη Στρατάκη :(και γελώ ακατάπαυστα κι εγώ ...όπως στη φωτογραφία μετά που χτύπησα τη στηρα κατακέφαλα τον Ιούνιο)

«Επειδή τυχαίνει να το ξέρω το παιχνίδι της προπαγάνδας, του αποπροσανατολισμού και της δολοφονίας χαρακτήρων, απλά χαμογελώ με όσα βλέπω να συμβαίνουν έχοντας στο στόχαστρο τον Πολάκη.

Γιατί ξέρω, πως ό,τι κι αν κάνει ή δεν κάνει ο Πολάκης, θ’ αποτελεί, μονίμως και σταθερά, αντικείμενο εκμετάλλευσης από την πλευρά του επικοινωνιακού στρατηγείου του κουβέρνου.

-Αν μιλάει ο Πολάκης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον, τον άθλιο γι αυτά που λέει».

-Αν δεν μιλάει ο Πολάκης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον, ο Τσίπρας του απαγόρευσε να ξαναμιλήσει».

-Αν κάνει αναρτήσεις ο Πολάκης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον, γιατί είναι προκλητικός και αυθάδης».

-Αν δεν κάνει αναρτήσεις ο Πολάκης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον γιατί εχέστηκε από το φόβο του».

- Αν προβάλλει τους φίλους του ο Πολάκης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον γιατί παραβιάζει όλα τα μέτρα κατά του κορωνοϊού».

- Αν δεν προβάλλει τους φίλους του ο Πολάκης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον, ακόμα και οι φίλοι του τον εγκατέλειψαν».

Ακόμη κι αν τον δούνε στην Τήνο να πηγαίνει γονατιστός στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον τον καραγκιόζη, τον θεομπαίχτη».

Και στα κύματα της θάλασσας να τον δούν να περπατάει, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον, ούτε μπάνιο δεν ξέρει ο άχρηστος».

Γενικά, ό,τι κι αν κάνει κι ό,τι κι αν δεν κάνει ο Πολάκης, θ’ αποτελεί τροφή για όλους εκείνους που ενώ το δάσος έχει λαμπαδιάσει, επιμένουν να δείχνουν στο λαό το πρώτο δέντρο και τα μυρμηγκάκια που σουλατσάρουν στις σχισμάδες του κορμού του.

Γιατί πιστεύουν πως έτσι, κανείς δεν θα νοιαστεί για το δάσος που καίγεται και κανείς δεν θα τρέξει να σβύσει τη φωτιά. Όλοι, με τα μυρμήγκια θ’ ασχολούνται.

Αυτούς, ένα τους ενδιαφέρει: Να καεί το δάσος και να κονομήσουν πουλώντας τα κάρβουνα.

Επειδή τυχαίνει να ξέρω το παιχνίδι της προπαγάνδας, του αποπροσανατολισμού και της δολοφονίας χαρακτήρων, απλά χαμογελώ.

Μα το χαμόγελο γίνεται γέλιο, επειδή τυχαίνει να ξέρω και τον Έλληνα.»

Κλείσιμο

Υπέρμετρη ματαιοδοξία

Η μισή στήριξη Τσίπρα συνοδεύτηκε σήμερα από την εξέλιξη της «κλήτευσης» του κ. Πολάκη αύριο στην Κουμουνδούρου, προκειμένου να έχει «μια συζήτηση» με την Γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, αλλά και το Γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλο. Η «συζήτηση» Πολάκη με τους δύο Γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή με το άτυπο πειθαρχικό του κόμματος αύριο το μεσημέρι, μαρτυρά την ένταση στο εσωκομματικό πεδίο εξαιτίας της «ανυπακοής» του πρώην υπουργού. Αν και με μια πρώτη ματιά η αντίδραση Πολάκη ακουμπά στην εσωκομματική αναβάθμιση του Ανδρέα Ξανθού, πρώην υπουργού Υγείας, η «αυτονόμηση» του «αψύ Σφακιανού» δοκιμάζει τα όρια των αντοχών και των «προεδρικών» στελεχών, πολλά εκ των οποίων του καταλογίζουν στο παρασκήνιο «αμετροέπεια και υπέρμετρη ματαιοδοξία».

Την ίδια ώρα αποστάσεις κρατούν δημόσια αρκετά από τα στελέχη του κόμματος απέναντι στην καταστρατήγηση των κανόνων, όπως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης ο οποίος μιλώντας στον ρ/σ «ΘΕΜΑ 104,6» υποστήριξε πως ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, έδωσε χθες σε τηλεοπτική του συνέντευξη απαντήσεις με τις οποίες ταυτίζεται. «Η κατεύθυνση του κόμματος όπως είπε, είναι να τηρηθούν τα μέτρα και να μείνουμε υγιείς όλοι ώστε να βγούμε γρήγορα από αυτήν την κατάσταση. Χαρακτήρισε αποτυχία της κυβέρνησης το δεύτερο lockdown», κατέληξε.

Ειδήσεις σήμερα:

2.384 νέα κρούσματα - 41 θάνατοι - 263 διασωληνωμένοι

Με τον Έλληνα CEO της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά επικοινώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΗΠΑ: Πιθανό να χορηγούμε και σε ένα μήνα το εμβόλιο της Pfizer στους πολίτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης