Καιρίδης (Θέμα 104,6): Κρατάμε μικρό καλάθι για τις διερευνητικές συζητήσεις με Τουρκία

Καιρίδης (Θέμα 104,6): Κρατάμε μικρό καλάθι για τις διερευνητικές συζητήσεις με Τουρκία

«Μετά από αυτά που έκανε στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Κυπριακή ΑΟΖ και πέριξ του Καστελορίζου, τώρα έχει στρέψει το βλέμμα της επιθετικότητας στον Καύκασο», αναφέρει ο βουλευτής τη ΝΔ 

kairidis_thema
«Εξαιρετικά ανησυχητική» χαρακτήρισε την επιθετικότητα της Τουρκίας ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης στο ΘΕΜΑ 104,6 φέρνοντας ακόμα και το ΝΑΤΟ σε «εξαιρετική αμηχανία» όπως είπε, αναφερόμενος και στην αυριανή επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ στη χώρα μας.


Εις αναμονή της έναρξης των διερευνητικών συζητήσεων «κρατάμε μικρό καλάθι» είπε ο κ. Καιρίδης, συμπληρώνοντας πως «αν κρίνω από τον τρόπο που συμπεριφέρεται η Τουρκία απέναντι στους Αρμένιους, όπου εκεί το πράγμα έχει πάρει πραγματικά φωτιά, εμένα με ανησυχεί αυτή η κατάσταση μετά τη στήριξη που έδειξε με τζιχαντιστές και όπλα στη Λιβύη, μετά τις εισβολές στη Συρία και το Ιράκ εναντίον των Κούρδων, μετά από αυτά που έκανε στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Κυπριακή ΑΟΖ και πέριξ του Καστελορίζου, τώρα έχει στρέψει το βλέμμα της επιθετικότητας στον Καύκασο, όπου παίρνει τραγελαφικές θέσεις»

Σχολιάζοντας τη θέση της Ρωσίας ο κ. Καιρίδης είπε πως «έχει και τα εσωτερικά της ζητήματα, ιδιαίτερα όλη αυτή την εμπλοκή με τη Λευκορωσία,βρίσκεται σε ευάλωτη κατάσταση».

Σε ερώτηση, τέλος, για το ενδεχόμενο επανεκλογής του Τραμπ ο κ. Καιρίδης ανέφερε ότι «ο Τραμπ αρχίζει πλέον και χάνει χρόνο, ήδη ο κόσμος ψηφίζει».


Ειδήσεις σήμερα: 

Κορωνοϊός στην Αττική: Γιατί ξέφυγε η κατάσταση - Αγωνία για άλλες επτά ημέρες

Βγήκε από το νοσοκομείο για βόλτα ο Τραμπ - Το νέο μήνυμα στους Αμερικανούς και η έκπληξη στους «πατριώτες» - Δείτε βίντεο

Κορωνοϊός-Πλατείες: Γεμάτες σε Άγιο Παντελεήμονα, Βικτώρια, Μοναστηράκι - Ανησυχούν οι ειδικοί (βίντεο)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης