Ο Πολάκης φωτογραφίζεται με τον αστυνομικό που κατηγορείται ότι εμπόδισε σύλληψη διαδηλωτή

Ο Πολάκης φωτογραφίζεται με τον αστυνομικό που κατηγορείται ότι εμπόδισε σύλληψη διαδηλωτή

«Κάτω τα χέρια» λέει στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

polakis
Με τον αστυνομικό που φέρεται να εμπόδισε σύλληψη διαδηλωτή κατά τη διάρκεια των επεισοδίων την περασμένης Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας φωτογραφήθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης «χτύπησε» για ακόμη μία φορά μέσα από τα Μέσα Κοινωνικης Δικτύωσης και αφού ανάρτησε το εν λόγω στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο facebook απευθυνόμενος στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έγραψε: «κάτω τα χέρια».

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται από την φωτογραφία των δυο ανδρών, αναφέρει τα εξής:

«Προς ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗ ενταύθα:
Έμαθα πως μετά την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ του κατηγορητηρίου για «απελευθέρωση κουκουλοφόρου» στη μεγάλη πορεία για το χουντονομοσχεδιο σου ,τολμάτε να αλλάξετε το κατηγορητήριο προς τον αξιωματικό ΠΕΤΡΟ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟ σε αντίσταση κατά της αρχής !!!!!
Πόσο κατήφορο έχει ακόμα ο βούρκος του εκφασισμού που υλοποιείς Χρυσοχοίδη;;;;
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟ!
Εδώ ΜΑΖΙ στους Ψαρομεζέδες στο Μοσχατο με καλή παρέα !
Εμείς με τέτοια ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ κάνουμε παρέα …»


Προς ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗ ενταύθα : Εμαθα πως μετά την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ του κατηγορητήριου για «απελευθέρωση κουκουλοφόρου» στη...

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Τον αστυνομικό κατήγγειλε το Σωματείο Ειδικών Φρουρών λέγοντας πως απέτρεψε σύλληψη κουκουλοφόρου. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο κουκουλοφόρος είχε επιτεθεί σε αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ αλλά λόγω της παρέμβασης του εκτός υπηρεσίας αστυνομικού δεν συνελήφθη.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι έχει επίσημη ενημέρωση πως έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του συγκεκριμένου αξιωματικού.

«Όχι μόνο δεν έχουν θέση τέτοιες συμπεριφορές στο Σώμα, αλλά είναι περίεργο πως αντιλαμβάνονται την αποστολή τους κάποιοι αστυνομικοί. Είναι πολύ λυπηρό» δήλωσε ο υπουργός.


Η καταγγελία του Σωματείου Ειδικών Φρουρών

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α ως μοναδικός παραστάτης των χαμηλόβαθμων κυρίως αστυνομικών εκφράζει την συμπαράσταση του στους Συναδέλφους που έδωσαν τη "μάχη" της υπεράσπισης της σωματικής ακεραιότητας και της περιουσίας των πολιτών σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, εκφράζοντας παράλληλα ιδιαίτερες ευχές για γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες αστυνομικούς και τον τραυματία Διοικητή της Ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Αντιπροσωπεία του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. μετέβη από την πρώτη στιγμή στο 401 Στρ. Νοσοκομείο που διακομίσθηκαν ευτυχώς εκτός κινδύνου οι συνάδελφοι.

Επίσης, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και την καταδίκη μας για γεγονός που φέρεται αξιωματικός της αστυνομίας που συμμετείχε, εκτός υπηρεσίας, στην πορεία διαμαρτυρίας να απέτρεψε χειροδικώντας, τη σύλληψη κουκουλοφόρου που είχε πριν επιτεθεί σε αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, με αποτέλεσμα να διαφύγει της σύλληψης.

Ήδη το Προεδρείο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α επικοινώνησε με τον συνάδελφο της Ομάδας ΔΡΑΣΗ εκφράζοντας την προσωπική και συνδικαλιστική του στήριξη, όπως επίσης δίνοντάς στη διάθεσή του το Νομικό του "οπλοστάσιό για την απόδοση τυχών ευθυνών σε οποιαδήποτε κατεύθυνση.



Ειδήσεις σήμερα: 

Κρούσματα κορωνοϊού: Συναγερμός για τα «κενά ασφαλείας» - Έλεγχοι παντού για να μην ξεφύγει ο κορωνοϊός 

Στο «σφυρί» η βίλα του Λάκη Γαβαλά στην Μύκονο 

ΗΠΑ: Χόλιγουντ... δημοπρασία με «Άλιεν» σκάφος, κράνος Top Gun, φωτόσπαθο Όμπι Ουάν Κενόμπι και άλλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης