Ο Πέτρος Γαϊτάνοςπρωταγωνιστεί και φέτος στα νέα διαφημιστικά spots των καταστημάτων Jumbo. Mε αυτοσαρκασμό και διάθεση για χιούμορ, ο ίδιος εμφανίζεται από το σπίτι του να παρακολουθεί την «επική» διαφημιστική καμπάνια που προβλήθηκε πέρυσι το Πάσχα. Μάλιστα σχολιάζει κατάλληλα τη σκηνή όπου φαίνεται να παίρνουν φωτιά τα μαλλιά του από τη λαμπάδα μιας κυρίας που τον ακολουθεί μετά την Ανάσταση, καθώς και την επόμενη σκηνή όπου ως Πόντιος Πιλάτος πλένει τα χέρια του. «Αυτό τελικά ταιριάζει και φέτος. Αυτό το Πάσχα πλένουμε καλά τα χέρια και μένουμε σπίτι»λέει με φόντο τη βιβλιοθήκη του σπιτιού του.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.