Ο κορωνοϊός «σκότωσε» το Playboy: Σταμάτει η έντυπη έκδοσή του

Ο κορωνοϊός «σκότωσε» το Playboy: Σταμάτει η έντυπη έκδοσή του

Τελευταίο τεύχος που θα εκδοθεί στις ΗΠΑ θα είναι αυτό της άνοιξης

playboy-mag
Θύμα του κορωνοϊού έπεσε και το διάσημο ανδρικό περιοδικό Playboy με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Playboy Enterprises να ανακοινώνει ότι θα σταματήσει η έντυπη έκδοσή του.

Τελευταίο τεύχος που θα εκδοθεί στις ΗΠΑ θα είναι αυτό της άνοιξης.

Σύμφωνα με τον Μπεν Κον η διακοπή της έντυπης έκδοσης του Playboy εξεταζόταν για αρκετό καιρό αλλά επιταχύνθηκε με την κρίση του κορωνοϊού - σημειώνεται ότι το αμερικανικό Playboy εκδίδεται από το 2019 ανά τρίμηνο.

«Καθώς γίνονται ολοένα και πιο ξεκάθαρα τα προβλήματα στην παραγωή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αναγκαστήκαμε να επιταχύνουμε μια συζήτηση που είχαμε στο εσωτερικό της εταιρείας: πώς θα μεταμορφώσουμε την έντυπη αμερικανική έκδοση για να ταιριάζει με αυτό που ζητούν σήμερα οι πελάτες μας» έγραψε ο Κον.

«Θα μετακινήθουμε στο να προγραμματίσουμε την ψηφιακή έκδοση όλου του περιεχομένου - του Playboy Interview, του 20Q, του Playboy Advisor και φυσικά των φωτογραφιών των Playmate pictorials» πρόσθεσε.

Το 2016  το Playboy είχε πειραματιστεί με το να μην δημοσιεύει ολόγυμνες εικόνες γυναικών μετά την κυριαρχία της διαδικτυακής πορνογραφίας αλλά και την εκτίμηση ότι ένα πιο «σεμνό» περιοδικό θα ήταν πιο εύκολο να πουληθεί στους διαφημιστές και να βρίσκεται στα περίπτερα. Ωστόσο τον Φεβρουάριο του 2017 το Playboy ήρε την απόφασή του αυτή.

Διαβάστε επίσης:

«Big Brother» - Κορωνοϊός: Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίκτες στη Γερμανία όταν έμαθαν για την πανδημία

Κορωνοϊός: Η ΕΕ ψάχνει λύσεις με το Netfilx για την αποσυμφόρηση του ίντερνετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης