Τηλεοπτικά παρασκήνια: Ο Σεφερλής επέλεξε τον Τούρκο

Τηλεοπτικά παρασκήνια: Ο Σεφερλής επέλεξε τον Τούρκο

Off stage, τηλεοπτικά παρασκήνια, ειδήσεις, αποκαλύψεις και απρόοπτα

seferlis-telos-apo-to-prwino--giati-xalase-i-sunergasia_w_l
****Άλλο ένα σίριαλ που αφορά τα τηλεοπτικά παρασκήνια φαίνεται πως έλαβε τέλος. Ο Μάρκος Σεφερλής, σύμφωνα με πληροφορίες, επέλεξε να συνεργαστεί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, σε νέο format το οποίο θα είναι μία ελαφριά παραλλαγή του «Thank Got you are here». Παρά το γεγονός ότι είχαν προηγηθεί συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 ο δημοφιλής κωμικός μάλλον βρήκε πιο ελκυστική την πρόταση του Τούρκου και του ΣΚΑΪ και εντός των ημερών, εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθεί η συμφωνία τους. Με το κανάλι του Αμαρουσίου δεν υπήρχε γραπτή δέσμευση αλλά μόνο κάποιες κουβέντες για να γίνει κάτι με αφορμή τη συνεργασία τους στην ταινία που θα βγει το 2020 στις αίθουσες.
katerina-stikoudi-apanta-se-osous-tin-krinoun-epeidi-den-fora-ti-bera-tis

****Ο ΑΝΤ1 πάντως δεν διεκδικεί κάποιον και δεν αντιδρά απέναντι σε όλους όσοι αποφάσισαν να φτιάξουν βαλίτσα και να κινήσουν για άλλα μέρη. Καμία έκπληξη για την απόφαση Σεφερλή αλλά και καμία προσπάθεια να αλλάξει γνώμη η Κατερίνα Στικούδη δεν έγινε την ημέρα των ανακοινώσεων για την επιλογή της να αναλάβει την παρουσίαση του «My style rocks». «Οποιος θέλει μένει, όποιος δε θέλει φεύγει» είναι το μότο των στελεχών που ετοιμάζουν εκπλήξεις.


****Κι εκεί που ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν σίγουρα εκτός του ριάλιτι μόδας του Φαλήρου, κατέληξε να είναι ο πρώτος που συμφώνησε κι επίσημα. Η πρόταση της Acun Medya να πάρει ο Σπύρος Πώρος τη συγκεκριμένη θέση βρήκε πολύ σθεναρή αντίδραση από τα στελέχη του ΣΚΑΪ, για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Επίσης, από μέρα σε μέρα θα ανακοινωθεί και η τελική δωδεκάδα των παικτριών. Εχουν να δουν τα ματάκια μας πάλι, αλλά και να ακούσουν τα αυτάκια μας.

****Αν όχι αύριο, σίγουρα εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθεί από τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης η απόφασή της για το κατηγορητήριο της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Επειδή η υπόθεση είναι σοβαρή για πολλούς λόγους, ας αποφευχθεί η μαντική μέθοδος που όχι μόνο δε βοηθά αλλά αποδεικνύεται συχνά πυκνά ανόητη.

****Πολύ μα πολύ κοντά είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος να αποδεχθεί την πρόταση προκειμένου να γίνει η φωνή του Big Brother.
koromilas

Κλείσιμο
****Με πολύ ενδιαφέρον και μετά από αρκετά χρόνια θα δούμε τη συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στον Νίκο Χατζηνικολάου, στο «Ενώπιος Ενωπίω».

**** ΚΟΥΙΖ Ποια μεταγραφή που δεν έχει συζητηθεί καθόλου και ουδείς φαντάζεται έρχεται από ιδιωτικό κανάλι προς Ραδιομέγαρο;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης