Στον περσινό κύκλο του GNTMοι παίκτριες κλήθηκαν, όταν έφτασαν στην τελική δεκάδα, να επιλέξουν τρεις παίκτριες που θα επιστρέψουν στο σπίτι. Φέτος, οι φήμες για το ποιες θα επιστρέψουν και πότε έδιναν και έπαιρναν.
Όλα λύθηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης, όταν τελικά επέστρεψαν όντως οι τρεις παίκτριες και από τελική εννιάδα ξαναέγινε τελικά... δωδεκάδα. Ωστόσο, τα μοντέλα δεν επέστρεψαν με τον γνωστό τρόπο. Τα κορίτσια που είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδι συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Madame Figaro και πέρασαν από κάστινγκ. Η υπεύθυνη του περιοδικού ήταν, λοιπόν, το πρόσωπο που αποφάσισε ποια θα είναι τα μοντέλα στα οποία θα δοθεί δεύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι και έδωσε το πολυπόθητο εισιτήριο στην Ελευθερία, την Πόπη και την Εμμανουέλα.
Πώς αντέδρασαν όμως οι υπόλοιπες εννιά που νόμιζα ότι είχαν μπει στην τελική ευθεία;
«Έχω πάθει σοκ, μου κόβεται η ανάσα κατευθείαν. Είναι η κολλητή μου. Μου φαίνεται σαν ένα όνειρο», ανέφερε η Κέισι για την επιστροφή της Πόπης.
«Όταν είδα την Εμμανουέλα συγκινήθηκα τόσο πολύ. Μου είχε λείψει τόσο πολύ», είπε η Άννα - Μαρία.
Κλείσιμο
Δεν χάρηκαν το ίδιο, όμως, όλα τα κορίτσια. «Έχω ξενερώσει απίστευτα», υποστήριξε χαρακτηριστικά η Ασημίνα με αφοπλιστική ειλικρίνεια.
«Δεν γίνεται να πολλαπλασιαζόμαστε. Εμείς θέλουμε να μειωνόμαστε. Είμαι πάρα πολύ ξενερωμένη», είπε η Άννα.
«Η Πόπη, αν δεν κάνω λάθος, είναι και μιας Α ηλικίας και ενός Α ύψους κοπέλα, και αυτά τα δύο είναι περίεργος συνδυασμός», είπε η Κάτια.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.