X-Factor: Δίχασε την κριτική επιτροπή - «Παραλίγο να γκρεμίσεις το στούντιο»

X-Factor: Δίχασε την κριτική επιτροπή - «Παραλίγο να γκρεμίσεις το στούντιο»

Οι τρεις κριτές εντυπωσιάστηκαν, ο Τσαουσόπουλος είχε άλλη άποψη

x-factor
Το τραγούδι «Just give me a reason» επέλεξε να ερμηνεύσει η Δήμητρα Δημητρίου στην εμφάνισή της στο Chair Challenge του X-Factor.

Η ερμηνεία της ενθουσίασε τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος της είπε: «Δήμητρα, μετά τη Μαίρη πίστευα ότι δεν θα ακούσουμε κάτι τόσο εντυπωσιακό. Ήρθες όμως και παραλίγο να ρίξεις το στούντιο. Δεν υπάρχει η χροιά σου, τα γυρίσματά σου, έχεις θείο δώρο και το έχεις δουλέψει μάλιστα και πολύ. Αν αποβάλλεις λίγο αυτή την αμηχανία και το άγχος της στιγμής, θα είσαι top»!

Εξίσου καλά σχόλια της είπαν η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους, ωστόσο ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, στην ομάδα του οποίου και ανήκει δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται το ίδιο.

«Μου γλιστρούσες πάνω στις νότες. Αισθάνθηκα ότι δεν πάτησες σε νότα. Μπορεί να είναι και υπερβολή αυτό που λέω. Το να επιλέγουμε βέβαια δύσκολα τραγούδια, κάνει την κατάσταση πιο δύσκολη. Επειδή όπως είπα και στην αρχή της αποψινής βραδιάς, είμαι του σήμερα, του τώρα, πρέπει να κρίνω αυτό που βλέπω τώρα. Δεν ήταν καλό αυτό που είδα.

Αν πιστεύεις ότι κάνω λάθος, πες το μου τώρα, μίλα μου», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ο οποίος όμως τελικά της έδωσε μία καρέκλα.

Δείτε την εμφάνιση της Δήμητρας:

«Just give me a reason» τραγουδά η Δήμητρα Δημητρίου | Chair Challenge 3 | X Factor Greece 2019
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης