GNTM 2: «Φωτιές» από την κολλητή της Τούνη, την «Κάμερον Ντίαζ» και την Κουβανή χορεύτρια

GNTM 2: «Φωτιές» από την κολλητή της Τούνη, την «Κάμερον Ντίαζ» και την Κουβανή χορεύτρια

Η μία ένιωθε Κάμερον Ντίαζ στην τοποθεσία «Star», η άλλη Αντριάνα Λίμα στην τοποθεσία «Victoria’s Secret» η άλλη με ιδιότητα «φίλη της Τούνη» και όλες μαζί κατέληξαν στην εξαιρετική τοποθεσία «σπίτι μου»

foto-gntm
Η είσοδός τους θύμιζε τους «300». Ολες μαζί, ορμητικά, περπάτησαν θαρρείς και έκαναν επίθεση. Τα κορίτσια από τη Θεσσαλονίκη ήταν πολλά, ενθουσιασμένα και, «ω!, τι έκπληξη», είχαν όνειρο από μωρά να γίνουν μοντέλα. Όταν είδαν τους 4 κριτές αλάλαξαν ωσάν Ρουβίτσες και βέβαια λίγο νωρίτερα μίλησαν στην κάμερα όπου έδωσαν την αίσθηση ότι ήταν τουλάχιστον στο επίπεδο της κόρης της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ…

Ακολούθησε η διαδικασία ανεύρεσης «της μπουγάτσας της σωστής» όπως είπε και ο Αγγελος Μπράτης… Μόνο που το βράδυ της Δευτέρας αποδείχθηκε λίγο πιο βαρετό απ’ όσο φανταζόταν ο μέσος τηλεθεατής καθώς οι περισσότερες περιπτώσεις θύμιζαν κάτι που έχουμε ξαναδεί στη συγκεκριμένη πασαρέλα και καθόλου δεν μας ενδιαφέρει. Επιπλέον, τα κορίτσια που παρήλασαν χθες βράδυ από την οθόνη μπήκαν με δυσανάλογη ως προς την εμφάνιση αυτοπεποίθηση. Η μία ένιωθε Κάμερον Ντίαζ στην τοποθεσία «Star», η άλλη Αντριάνα Λίμα στην τοποθεσία «Victoria’s Secret» η άλλη με ιδιότητα «φίλη της Τούνη» και όλες μαζί κατέληξαν στην εξαιρετική τοποθεσία «σπίτι μου».

Μία 19χρονη Θεσσαλονικιά, η Κωνσταντίνα Φλώρου, έκλεψε την παράσταση καθώς μάγεψε την κριτική επιτροπή με την ομορφιά της. Ομορφο κορίτσι και με φυσικά χαρακτηριστικά, διόλου αλλοιωμένα από επεμβάσεις και υπερβολές ενθουσίασε με την απλότητα και το γοητευτικό πρόσωπό της.

GNTM 2 | Η audition της Κωνσταντίνας


Σταθερά στην σκαλέτα της εκπομπής και τα plus size models με την Αλεξία Κούβελα να νιώθει η ξανθιά εκδοχή της Ασλεϊ Γκράχαμ. Δυστυχώς στην πασαρέλα κάποια στιγμή εμφανίστηκε και ένα κορίτσι που ζει με την αυταπάτη ότι είναι συμπρωταγωνίστρια του Αστον Κούτσερ στο «Τζακ ποτ στον έρωτα», δηλαδή η Κάμερον Ντίαζ αλλά για καλή της τύχη βρέθηκε απέναντι στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι η οποία την προσγείωσε στην σκληρή πραγματικότητα του «πέρασε αλλά δεν ακούμπησε».

Κλείσιμο
GNTM 2 | Η audition της Αλεξίας



Η Καμερον Ντιαζ στο... GNTM


Η κοπέλα όμως που λίγο τάραξε τα λιμνάζοντα νερά του επεισοδίου ήταν η Ειρήνη Θεοδωράκη, η νεαρή Λαρισαία της οποίας το μισό σώμα ήταν γεμάτο τατουάζ λόγω ιδιοσυγκρασίας καθώς με αυτό τον τρόπο ήθελα να δείξει ότι συνδυάζει μία άγρια και μία πιο γλυκιά πλευρά. Η εμφάνιση με μαγιό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Βίκης Καγιά η οποία έκρινε πως με όλα αυτά τα τατουάζ η κοπέλα δεν μπορεί να κάνει καριέρα γι αυτό και αρνήθηκε να της δώσει το «ναι». Η κοπέλα ξέσπασε σε κλάματα στην πασαρέλα καθώς ένιωσε πως το είδωλό της, η Καγιά, την πλήγωσε. Την έσωσε η ψήφος του Αγγελου Μπράτη ο οποίος βρήκε τον τρόπο να ξεφύγει από τις κλασικές επιλογές επιλέγοντας να εγκρίνει κάτι τόσο extreme στην επόμενη φάση.

GNTM 2 | Η audition της Ειρήνης


Η πιο ευχάριστη στιγμή της βραδιάς η εμφάνιση της 27χρονης Κουβανής Μπεατρίς, η οποία χόρεψε με τον μπαμπά της στο πλατό σάλσα Κουβάνα. Λίγο μεγάλη για μοντέλο, λίγα κιλά παραπανίσια αλλά πολλή ενέργεια, θετική διάθεση, αυθεντικότητα και άρωμα γυναίκας στο πλατό. Ξαφνικά το πλάνο γέμισε με ανθρώπους που λικνίζονταν, με την Βίκη Καγιά να φωνάζει για μία ακόμη φορά βγάζοντας κραυγές χωρίς λόγο και αν και όλοι καταλαβαίνουμε ότι η Μπεατρίς δεν θα γίνει next top model, εκείνη κέρδισε το εισιτήριο για το bootcamp.

GNTM 2 | Η audition της Μπεατρις


Ο χορός των κριτών του GNTM



Η περίπτωση της Λένιας Παπασυμεωνίδου είναι το βούτυρο στο ψωμάκι των ιστοσελίδων καθώς είναι φίλη της Ιωάννας Τούνη και δουλεύει ως υποδοχή σε νυχτερινό μαγαζί. Ακουσε τα εξ αμάξης για το λαϊκό instagram της, για τις ατέλειές της, άκουσε ότι δεν έχει κλασική ομορφιά αλλά μεγάλη περιφέρεια, ότι δεν είναι η Μόνικα Μπελούτσι και δέχτηκε συμβουλές να πάψει να προβάλει μπούτι, οπίσθια και στήθος στις καραφιλτραρισμένες φωτογραφίες της μπας και δει προκοπή. Χλωμό.

GNTM 2 | Η audition της Λένιας


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ʂɬıƖƖ ʂųɱɱɛཞ ♥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Λένια Παπασυμεωνίδου (@lenia_papp) στις



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@mayiobyntoris 🐆🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Λένια Παπασυμεωνίδου (@lenia_papp) στις



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#tbt 🐚

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Λένια Παπασυμεωνίδου (@lenia_papp) στις



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

𝒜𝓃𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 𝒹𝒶𝓎 𝒾𝓃 𝓅𝒶𝓇𝒶𝒹𝒾𝓈𝑒 🥥🌺 ——————————————— #greece #summer #happydays #holidays #paradise #paxos #blue #goodmorning

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Λένια Παπασυμεωνίδου (@lenia_papp) στις



Δυστυχώς χάσαμε και το «My style rocks» στο οποίο θα μπορούσε να απορροφηθεί επαγγελματικά όπως η φιλενάδα της. Ας ευχηθούμε το αποψινό επεισόδιο να μην οδηγήσει σε παρόμοια νύστα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης