Ο γιος του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού έγινε 3 ετών

Ο γιος του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού έγινε 3 ετών

Το πάρτι υπεραπαραγωγή και οι φωτογραφίες που ανέβασε η ευτυχισμένη μαμά στο Instagram της

kats01
Με ένα πάρτι υπερπαραγωγή η Αλίκη Κατσαβού και ο Κώστας Βουτσάς γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους Φοίβου ο οποίος χθες έγινε τριών ετών. Η ευτυχισμένη μαμά ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από το πάρτι υπερπαραγωγή.

«Ο Φοίβος μας έγινε 3 ετών! Χθες λοιπόν το γιορτάσαμε με λίγους φίλους και συγγενείς αγαπημένους. Δεν θα γράψω δακρύβρεχτες λεζάντες για το φως που μπήκε στη ζωή μου πριν τρία χρόνια. Θα πω απλά ότι το παιδί μου με δίδαξε να βάζω σωστές προτεραιότητες, να αξιοποιώ το χρόνο μου σωστά και πάνω από όλα μου έδωσε το μετρό της αληθινής αγάπης. Μωρό μου θέλω να χαμογελάς πάντα», έγραψε στο μήνυμά της η Αλίκη Κατσαβού.

View this post on Instagram

Ο Φοίβος μας έγινε 3 ετών! Χθες λοιπόν το γιορτάσαμε με λίγους φίλους και συγγενείς αγαπημένους. Δεν θα γράψω δακρυβρεχτες λεζάντες για το φως που μπήκε στη ζωή μου πριν τρία χρόνια. Θα πω απλά ότι το παιδί μου με δίδαξε να βάζω σωστές προτεραιότητες, να αξιοποιώ το χρόνο μου σωστά και πάνω από όλα μου έδωσε το μετρό της αληθινής αγάπης. 🧒 Μωρό μου θέλω να χαμογελάς πάντα! . . . #fivosvoutsas #birrhday #familylife #familypictures #birthdaycake #joy #love #hope #mylifestory #myson #myhappines

A post shared by Αλίκη Κατσαβού /Alice Katsavou (@alikikatsavou) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης