Πάνος Καλλίτσης: Προσπάθησα να προστατέψω την Έλενα και ο δράστης με πυροβόλησε στην καρδιά
Η Έλενα ήταν σε σοκ και μου έλεγε “δολοφόνησαν τον άνδρα μου”. Στο δρόμο για το νοσοκομείο δεν έχασα ποτέ τις αισθήσεις μου», είπε ο γνωστός make up artist
Για μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του μίλησε ο Πάνος Καλλίτσης στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη. Ο γνωστός make up artist αναφέρθηκε στη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε τρία χρόνια πριν και κόντεψε να χάσει τη ζωή του. Περιέγραψε καρέ – καρέ το περιστατικό και συγκλόνισε με τα όσα αποκάλυψε.
«Είδα απέναντί μου έναν άνθρωπο με μαύρη κουκούλα να με σημαδεύει με ένα όπλο. Όταν προσπάθησα να διαφύγω με το αυτοκίνητο, ο δράστης άρχισε να πυροβολεί. Ούρλιαζα στον δράστη να μην πειράξει τη γυναίκα μου. Προσπάθησα να προστατέψω την Έλενα και ο δράστης με πυροβόλησε στην καρδιά. Του φώναξα “ρε π…η μου έριξες στην καρδιά;».
Όταν με πυροβόλησε στην καρδιά, έπεσε πάνω του και του έβγαλα την κουκούλα. Μου έριξε συνολικά τρεις σφαίρες, μία στην καρδιά και δύο στα πόδια. Η Έλενα ήταν σε σοκ και μου έλεγε “δολοφόνησαν τον άνδρα μου”. Στο δρόμο για το νοσοκομείο δεν έχασα ποτέ τις αισθήσεις μου», είπε, μεταξύ άλλων.
Δυναμικά ξεκινάει ο νέος κύκλος του προγράμματος HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, του επιτυχημένου δωρεάν προγράμματος κατάρτισης που εφοδιάζει τους εργαζομένους του κλάδου της καφεστίασης με γνώσεις και δεξιότητες για να δημιουργήσουν το δικό τους success story.