Η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα είναι βυθισμένη στο πένθος μετά τον τραγικό χαμό του. Άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν είναι συγκλονισμένοι και τον αποχαιρετούν μέσα από τα social media.
Ένας από αυτούς ήταν και ο πατέρας της Στέλλας Μιζεράκη, ο οποίος του είπε «αντίο» με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία, στην οποία ο ίδιος πόζαρε ανάμεσα στην κόρη του και τον άτυχο 28χρονο, σχολιάζοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «Ό,τι θυμάσαι από τη ζωή το λένε αναμνήσεις. Μα πώς το λένε το όνειρο που σβήνει πριν το ζήσεις. Καλό ταξίδι αντράκι μου».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.