Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου, μετά το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του πολυαγαπημένου της γιου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του Πάνου, βρισκόταν μαζί του το βράδυ της Πέμπτης στο πάρτι-έκπληξη που είχαν ετοιμάσει φίλοι του για τα γενέθλιά του. Ποιος θα μπορούσε, όμως, να φανταστεί, πως μία τέτοια συγκέντρωση μεταξύ φίλων θα κατέληγε σε μία τραγωδία.
Η ίδια, συντετριμμένη από τον θάνατο του γιου της έκανε σήμερα το πρωί την πρώτη της ανάρτηση μετά τον χαμό του στο facebook. Η μητέρα του Πάνου, ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται αγκαλιασμένοι. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Μου έκανες μία από τις δικές μας αγκαλιές! Την τελευταία!!! Αυτές που χανόμουν μέσα της και έμοιαζα κοριτσάκι».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.