Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν έγκυο την Κέιτ Μίντλετον

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν έγκυο την Κέιτ Μίντλετον

Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από το παλάτι ότι περιμένει το τέταρτο παιδί της

kate-middleton
Δεν έχει περάσει ένας χρόνος από την ημέρα που γεννήθηκε το τρίτο τους παιδί και οι φήμες οργιάζουν ότι η Κέιτ Μίντλετον περιμένει το τέταρτο παιδί της. Οι ενδείξεις λένε ότι η δούκισσα του Κέμπριτζ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ επιθυμούν να μεγαλώσουν κι' άλλο την οικογένειά τους.

Η Κέιτ και ο Χάρι είναι ήδη γονείς τριών παιδιών – του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του νεότερου πρίγκιπα Louis ο οποίος γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2018.

Οι οπαδοί της βασιλικής οικογένειας είναι πεπεισμένοι ότι το ζευγάρι μέσα στο έτος που διανύουμε θα φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Express.co.uk. ήδη τα στα γραφεία στοιχημάτων παίζεται για το αν η Κέιτ είναι έγκυος.

Πιο συγκεκριμένα ο Άλεξ Απάτι από το Ladbrokes είπε στην Express.co.uk: «Πυρετός γεννήσεων ίσως να χτυπήσει τη βασιλική οικογένεια αυτή τη χρονιά».

Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ μπορεί να θέλουν άλλο ένα μωρό καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν περιμένουν ο δικό τους. Πάντως προς το παρόν όλα αυτά είναι φήμες καθώς η Κέιτ αποκάλυψε πως τα μεγαλύτερα παιδιά της ανυπομονούν να υποδεχτούν το ξαδερφάκι τους. «Είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή για όλα τα παιδιά», είχε πει χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης