Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια πάγωνε η Ελλάδα στο άκουσμα της τραγικής είδησης ότι ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Στο αυτοκίνητο όπου οδηγούσε ο γνωστός τραγουδιστής ήταν μαζί του και δυο φίλες του.
Η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου. Η Φρόσω τραυματίστηκε ελαφριά αλλά η Μίνα τραυματίστηκε βαριά. Έμεινε 5 ολόκληρους μήνες στον Ευαγγελισμό παλεύοντας για τη ζωή της.
Η Φρόσω τρία χρόνια μετά και τις μνήμες πολύ νωπές ακόμα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι είναι θανάσιμο λάθος να οδηγούμε υπό την επήρεια αλκοόλ.
H ανάρτησή της στο Facebook
Η Μίνα Αρναούτη απάντησε και σε όλους όσους την κατηγορούν λέγοντας ότι θα διαγράφει τα σχόλια που την ενοχλούν και την προσβάλλουν
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.