Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θυμάται τον μπαμπά της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θυμάται τον μπαμπά της

Η ανάρτηση στο Instagram και το τρυφερό μήνυμα για τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από τέσσερα χρόνια

Ntoretta_Papadimitriou
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πριν από τέσσερα χρόνια έχασε τον πατέρα της. Όπως λέει η ίδια δεν υπάρχει μέρα που να μην τον θυμάται και να μην τον σκέφτεται. Η όμορφη ηθοποιός μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία την οποία συνόδεψε με τα πιο όμορφα και τρυφερά λόγια αγάπης.

«4 χρόνια dad... Σαν χθες θυμάμαι εκείνο το τηλεφώνημα μέσα στην νύχτα... 4 χρόνια που δεν περνάει μέρα που να μην σε σκεφτώ. Που στις χαρές μου, σε νιώθω δίπλα μου να χαίρεσαι μαζί μου και στα σκοτεινά μου, ακούω εκείνο το «σήκω γίγαντα» που μου έλεγες πάντα στα δύσκολα και κάπως έτσι μου έμαθες να μην τα παρατάω ποτέ. Σ´αγαπάω dad. Είτε βραδιάζει είτε φέγγει, μένει λευκό το γιασεμί», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

View this post on Instagram

4 χρόνια dad..Σαν χθες θυμάμαι εκείνο το τηλεφώνημα μέσα στην νύχτα.. 4 χρόνια που δεν περνάει μέρα που να μην σε σκεφτώ .Που στις χαρές μου ,σε νιώθω δίπλα μου να χαίρεσαι μαζί μου και στα σκοτεινά μου,ακούω εκείνο το «σήκω γίγαντα» που μου έλεγες πάντα στα δύσκολα και κάπως έτσι μου έμαθες να μην τα παρατάω ποτέ. Σ´αγαπάω dad . Είτε βραδιάζει είτε φέγγει,μένει λευκό το γιασεμί .. #mydad #alwayswithme #iloveyou #thankyou

A post shared by 𝓓𝓸𝓻𝓮𝓽𝓽𝓪 𝓟𝓪𝓹𝓪𝓭𝓲𝓶𝓲𝓽𝓻𝓲𝓸𝓾 (@doretta3123) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης