Μαίρη Λίντα: Γιατί να μην έρθω εγώ στο Γηροκομείο;

Μαίρη Λίντα: Γιατί να μην έρθω εγώ στο Γηροκομείο;

«Όλοι το χρειαζόμαστε αυτό εδώ το σπίτι. Δεν ξέρουμε πότε θα γεράσουμε. Όλοι να έρχονται εδώ. Εγώ ήρθα με πολύ χαρά εδώ», είπε η Μαίρη Λίντα μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών

Mary_Linda
Όπως είναι γνωστό εδώ και κάποιες εβδομάδες η Μαίρη Λίντα βρίσκεται στο Γηροκομείο Αθηνών. Ένα σύνθετο πρόβλημα υγείας την ανάγκασε να μπει στο ίδρυμα της λεωφόρου Κηφισίας. Η «μούσα» του Μανώλη Χιώτη είχε ένα ατύχημα και έσπασε το πόδι της, ενώ 1,5 χρόνο νωρίτερα είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο ισχίο.

Η κόρη της Εύα Θεοχάρη είχε πει πριν από μερικές μέρες: «Δεν υπάρχει κάτι να δηλωθεί… Όλα παίζονται μέρα με τη μέρα. Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται. Θα πρέπει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο για να δούμε πώς θα μπορέσει να κινηθεί από εκεί και πέρα. Παρακολουθείται από γιατρούς και όλα θα πάνε καλά».

Η κάμερα της εκπομπής «Top Story» την συνάντησε και εκείνη θέλησε μέσα από το Γηροκομείο να στείλει το δικό της μήνυμα: «Όλοι το χρειαζόμαστε αυτό εδώ το σπίτι. Δεν ξέρουμε πότε θα γεράσουμε. Όλοι να έρχονται εδώ. Εγώ ήρθα με πολύ χαρά εδώ. Όλα τα παιδιά είναι καταπληκτικά. Από τα παιδιά μέχρι τους διευθυντές. Εγώ εδώ νιώθω ασφάλεια», είπε αρχικά. Και κατόπιν πρόσθεσε:  «Στο Γηροκομείο η Μαίρη Λίντα; Γιατί η Μαίρη Λίντα τι είναι δεν είναι άνθρωπος; Για να τη φροντίσουν και να την περιποιηθούν; Γιατί να μην έρθω εγώ στο νοσοκομείο;».

Η Μαίρη Λίντα μιλάει μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης