Αυτό το live του Nomads είχε ανατροπές! Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, σε ανύποπτη στιγμή, ανακοίνωσε την οικειοθελή της αποχώρηση από το παιχνίδι. Η Αλεξανδράκη τόνισε πως ο βασικός λόγος είναι ότι θέλει να βρεθεί κοντά στον σύντροφό της. Επίσης, πρόσθεσε πως δεν της άρεσε καθόλου αυτό που έκανε ένας συμπαίκτης της, όταν τραυματίστηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.
«Είδα πράγματα που με στεναχώρησαν πάρα πολύ και ίσως αυτός είναι κι ένας λόγος που με βοήθησε παραπάνω να πάρω κι αυτή την απόφαση. Εγώ σαν Δήμητρα δεν μπορώ να συμμετέχω σε κάτι, όπως για παράδειγμα, στο να χτυπάει ένας αντίπαλος και να βλέπω έναν άνθρωπο από την ομάδα μου να γελάει με τον πόνο ενός ανθρώπου που είναι πεσμένος κάτω και δεν μπορεί να σηκωθεί. Αυτό δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο και δεν θα μπορούσα να στηρίξω ποτέ μια ομάδα έστω κι αν υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος μέσα εδώ.
Νιώθω πολύ καλά που φεύγω. Ο βασικός λόγος που με κάνει να φεύγω είναι γιατί έχω την ανάγκη να είμαι κοντά στον άνθρωπό μου. Αυτός είναι ο βασικός λόγος. Αλλά ένας λόγος που με βοηθάει και παραπάνω και με διώχνει από το Nomads είναι ότι εμένα αυτά που προείπα δεν με αντιπροσωπεύουν σαν ομάδα. Γιατί εδώ δεν είμαστε σαν μονάδες, είμαστε σαν ομάδα», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.