«Δεν είμαι πορνοστάρ, είμαι θύμα revenge porn» ισχυρίζεται η πιο καυτή οπαδός της Ρωσίας

«Δεν είμαι πορνοστάρ, είμαι θύμα revenge porn» ισχυρίζεται η πιο καυτή οπαδός της Ρωσίας

Ήμουν απλά μοντέλο, δεν πούλησα ποτέ τον εαυτό μου, επιμένει η εκρηκτική Νατάλια Νεμτσίμοβα, που αναστατώνει με την παρουσία της τις κερκίδες του Μουντιάλ

russia-main01
Η Νατάλια Νεμτσίμοβα, η εντυπωσιακή κατάξανθη οπαδός της Ρωσίας στο Μουντιάλ έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της πιο καυτής φιλάθλου που έχει βρεθεί μέχρι στιγμής στις κερκίδες της διεθνούς διοργάνωσης.

Μαζί με τον τίτλο βέβαια κέρδισε και την «ρετσινιά» της πορνοστάρ, αφού η προσοχή που τράβηξε από τα διεθνή ΜΜΕ είχε ως αποτέλεσμα να βγουν στο φως άκρως ακατάλληλα βιντεάκια από το αμαρτωλό παρελθόν της.

Από την πρώτη της εμφάνιση στις κερκίδες των γηπέδων της Μόσχας, ντυμένη με ένα μικροσκοπικό λευκό μπλουζάκι, η 28χρονη καλλονή προσέλκυσε τα φλας των φωτογράφων.



Οι επόμενες εμφανίσεις της στους αγώνες της Ρωσίας την μετέτρεψαν σε «βασίλισσα της κερκίδας». Σύντομα όμως οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ των διεθνών ΜΜΕ ανακάλυψαν ότι η Νατάλια έχει πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά πορνό ταινιών με διάφορα ψευδώνυμα, όπως Νατάλια Αντρέγιεβα, Ντιλάιλα Χ, Ντανίκα και Αμάντα.

Κλείσιμο
Τα ρεπορτάζ αυτά ήταν διανθισμένα με τολμηρές φωτογραφίες που είχε τραβήξει η νεαρή κοπέλα στο παρελθόν της, και στις οποίες ποζάρει σχεδόν όπως τη γέννησε η μαμά της.

Παρά το γεγονός ότι φαίνονται να υπάρχουν συντριπτικές αποδείξεις για την καριέρα της στον χώρο των αισθησιακών ταινιών (συμπεριλαμβανομένου ενός κλιπ σε γνωστό ιστότοπο ΧΧΧ υλικού που τη δείχνει σε ερωτικές περιπτύξεις με δύο άνδρες) η ίδια υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι όσα γράφονται για αυτήν είναι καθαρά μυθεύματα.

«Δεν είμαι πορνοστάρ, είμαι θύμα revenge porn», ισχυρίστηκε η Νατάλια μιλώντας στην εφημερίδα Μασκόβσκι Κομσομόλετς.



«Ξέρω ότι κάποιοι θα ταραχτούν. αλλά ποτέ δεν δούλεψα στη βιομηχανία του πορνό. Όλα όσα γράφονται για μένα είναι ψέματα. Δεν θα βρείτε πουθενά αυτές τις ταινίες. Εξάλλου, πάντα αναρωτιόμουν πόση φαντασία πρέπει να έχει κάποιος για να επινοεί όλα αυτά τα ψευδώνυμα», είπε στη συνέντευξή της η νεαρή και συνέχισε: «Πριν από πέντε χρόνια τα είχα με έναν νεαρό. Χωρίσαμε και τότε άρχισε να με εκδικείται, ποστάροντας παντού τις φωτογραφίες μου. Δεν δούλεψα ποτέ ως πορνοστάρ, δεν πούλησα τον εαυτό μου. Κάποια στιγμή στη ζωή μου ασχολήθηκα με το μόντελινγκ, αλλά ήταν απλά το χόμπι μου, όχι σταθερή δουλειά. Εργάζομαι σε γυμναστήριο, παίρνω κανονικό μισθό και αυτή είναι η δουλειά που μου αρέσει».

Όπως εξηγεί η Νατάλια, η δημοσίευση των τολμηρών φωτογραφιών του παρελθόντος της την έχει πληγώσει, αφού η ζωή της έχει αλλάξει αρκετά από τότε που τις τράβηξε, μαζί με τον φίλο της.

Επίσης, η νεαρή καλλονή (που είναι πλέον παντρεμένη με τον 46χρονο ιδιοκτήτη της αλυσίδας γυμναστηρίων όπου εργάζεται) καταγγέλλει ότι άγνωστοι έχουν δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ στα social media με το όνομά της, σε μία προσπάθεια να τη διαβάλλουν ακόμη περισσότερο και να εκμεταλλευτούν τη φήμη της.

«Θέλω να τελειώνει αυτή η ιστορία. Ποτέ δεν ζήτησα αυτού του είδους τη φήμη. Δεν ήμουν πορνοστάρ, ήμουν απλά ένα κορίτσι, ένα μοντέλο. Αυτές οι ιστορίες στο διαδίκτυο δεν αφορούν εμένα, αλλά ο κόσμος τις πιστεύει χωρίς να έχει ακούσει την δική μου πλευρά», καταλήγει στη συνέντευξή της.

Δείτε βίντεο: «Δεν είμαι πορνοστάρ, είμαι θύμα revenge porn» ισχυρίζεται η πιο καυτή οπαδός της Ρωσίας
«Δεν είμαι πορνοστάρ, είμαι θύμα revenge porn» ισχυρίζεται η πιο καυτή οπαδός της Ρωσίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης