Θανάσης Αντετοκούνμπο : Ντύνεται γαμπρός διά χειρός Παπαδόγαμβρου

Θανάσης Αντετοκούνμπο : Ντύνεται γαμπρός διά χειρός Παπαδόγαμβρου

Ο σούπερ σταρ των παρκέ Θανάσης Αντετοκούνμπο ποζάρει με άνεση στον φακό της Μάρας Δεσύπρη φορώντας τα κουστούμια του ανδρικού οίκου Παπαδόγαμβρος για τις ανάγκες της διεθνούς καμπάνιας στην Αμερική

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
thanasis_koustoumi
Ακολουθώντας τα βήματα του μικρότερου αδερφού του Γιάννη, ο οποίος εκτός από τα παρκέ του ΝΒΑ πρωταγωνιστεί και σε διαφημιστικά σποτ τα οποία μάλιστα γίνονται viral, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αναλαμβάνει ρόλο μοντέλου για τις ανάγκες της διεθνούς καμπάνιας του οίκου ανδρικών κοστουμιών Παπαδόγαμβρος.
Φορώντας όχι ένα, ούτε δύο, αλλά έξι μοντέρνα καλοκαιρινά κοστούμια του μετρ των ανδρικών κοστουμιών Γιώργου Παπαδόγαμβρου σε XXXL, ο Θανάσης πόζαρε με άνεση μπροστά στον φακό.

«Με τον Θανάση γνωριζόμαστε χρόνια, καθώς η οικογένεια Αντετοκούνμπο με εμπιστεύεται εδώ και πολύ καιρό. Από τους σταθερούς μου πελάτες είναι ο τρίτος γιος, ο Γιάννης. Ψάχνοντας ποιος θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στη φετινή μου καμπάνια, λοιπόν, στον νου μου ήρθε ο Θανάσης ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία αγωνιζόμενος και στο NBA, ενώ τώρα είναι μέλος του Παναθηναϊκού. Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο είναι ιδιαίτερα αγαπητά στον κόσμο», αναφέρει ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος. Η ιδέα του βρήκε γρήγορα θετική ανταπόκριση, αφού ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν αρέσκεται στα παιχνίδια μόνο του παρκέ αλλά και του φακού.


Καθώς η συγκεκριμένη δουλειά αποτελεί την καμπάνια που θα κάνει ο οίκος του στην Αμερική, ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος τονίζει ότι ήθελε σε πρωταγωνιστικό ρόλο ένα άτομο που να είναι αναγνωρίσιμο και αγαπητό και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. «Στην Αμερική, όπως και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου, διαθέτω πολλούς γνωστούς πελάτες. Από τον Πέτζα Στογιάκοβιτς μέχρι τον Τζιμπρίλ Σισέ, όλοι ράβονται σε εμάς. Μάλιστα, με τον Σισέ είχα συνεργαστεί για κάποια παλαιότερη διαφημιστική μου καμπάνια με φωτογράφο τον Σπύρο Πώρο, η οποία είχε αποτελέσει θέμα συζήτησης, μια και ο συγκεκριμένος σταρ της μπάλας είναι και ένα fashion icon που τυγχάνει μεγάλης προβολής», προσθέτει.

Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Semiramis» την περασμένη εβδομάδα, διήρκeσε αρκετές ώρες και φωτογράφος ήταν η διακεκριμένη και γνωστή για την ιδιαίτερη αισθητική της Μάρα Δεσύπρη. Η καμπάνια θα προβληθεί σε γνωστά αμερικανικά sites, σε εφημερίδες αλλά και σε περιοδικά. «Εχουμε τη δυνατότητα να ράβουμε κοστούμια και να τα στέλνουμε ακόμη και στο εξωτερικό», αναφέρει ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος. «Μια φορά να πάρουμε μέτρα σε κάποιον αρκεί. Τα κοστούμια μας φοριούνται ήδη σε πολλά μέρη του κόσμου και ευελπιστούμε σε ακόμη περισσότερα, αφού το ελληνικό κοστούμι είναι hand made και, επομένως, unique».

Κλείσιμο
Η σχέση του Γιώργου Παπαδόγαμβρου με τον χώρο του μπάσκετ, ωστόσο, δεν είναι καινούρια, αφού ντύνει την ομάδα του Ολυμπιακού εδώ και χρόνια. Κάρμα με τους πρωταθλητές; «Πιθανόν», απαντάει χαμογελώντας, αφού γνωρίζεται με πολλούς σταρ του παρκέ. O μετρ των κοστουμιών υπογραμμίζει ότι η μαεστρία με τέτοιου είδους πελάτες είναι να τους ράψεις ένα κοστούμι που να αγκαλιάζει όμορφα το κορμί και όχι απλώς να τους προσφέρεις ένα φαρδύ ρούχο που λόγω σωματότυπου δεν τους κολακεύει. Για τα κοστούμια πάντως που φόρεσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, με ύψος 2,01, 49 νούμερο παπούτσι και εντυπωσιακή σωματοδομή, απαιτήθηκαν πολλά μέτρα ύφασμα...

Ο οίκος Παπαδόγαμβρος δεν διαθέτει όμως μόνο πατρόν για τις comme il faut εμφανίσεις αθλητών και επιφανών επιχειρηματιών, αλλά και ευρεία γκάμα γαμπριάτικων κοστουμιών από την οποία πολλοί celebrities επέλεξαν αυτό που τους αντιπροσώπευε καλύτερα για τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής τους, τον γάμο τους. Τα γαμπριάτικα κοστούμια του οίκου έχουν αφήσει εποχή, καθώς τα φόρεσαν επιτυχημένοι στον τομέα τους άνδρες, όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο Θοδωρής Κυριακού, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. «Χαριτωμένα, ή περίεργα περιστατικά συνέβαιναν κυρίως παλαιότερα. Εχει τύχει πάνω από ένα κοστούμι να στηθεί ολόκληρος καβγάς μεταξύ κόρης, πεθεράς και συμπεθέρας, με τις κραυγές να ακούγονται σε ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο. Ευτυχώς στο τέλος επικράτησε η λογική», καταλήγει, ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος.



costume1
costume2
costume3
costume5
costume4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης