Η Κιμ Καρντάσιαν προωθεί το νέο της άρωμα με... το ολόγυμνο κορμί της

Η Κιμ Καρντάσιαν προωθεί το νέο της άρωμα με... το ολόγυμνο κορμί της

Του μπουκάλι του θα είναι εμπνευσμένο από τις πληθωρικές καμπύλες της

kim-soma-new_main01
Εμπνευσμένο από το ολόγυμνο κορμί της Κιμ Καρντάσιαν θα είναι το νέο άρωμα με την υπογραφή της διάσημης τηλεπερσόνας, το οποίο πρόκειται να βγει στην αγορά στις 30 Απριλίου.

Μετά την κυκλοφορία του τελευταίου αρώματος της την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Κιμ ετοιμάζει μία ακόμα έκπληξη στις θαυμάστριές της, που πλέον θα μπορούν να έχουν μια «μικρογραφία» του πληθωρικού κορμιού της αγαπημένης τους σταρ στο κομοδίνο τους.
Κλείσιμο

Κι αυτό γιατί το μπουκάλι του - σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας KKW Fragrance - πρόκειται να έχει το χαρακτηριστικό σχήμα «κλεψύδρας» που έχει και το κορμί της, γι' αυτό και ονομάστηκε εύστοχα KKW Body.



Ενόψει του λανσαρίσματος του αρώματος, η εταιρεία της Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ δημοσίευσε σε Intagram και Twitter μια σειρά από φωτογραφίες που δίνουν το «στίγμα» του νέου προϊόντος. Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες εμφανίζεται το αποτύπωμα των οπισθίων και του στήθους της σταρ στην παραλία, υποδηλώνοντας ότι το νέο άρωμα θα είναι άκρως... καλοκαιρινό.



Οι άλλες φωτογραφίες περιλαμβάνουν φυσικά λεπτομέρειες από τις πλούσιες καμπύλες της καλλονής, που ποζάρει χωρίς ίχνος ρούχου πάνω της για μία ακόμη φορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ύφος της συγκεκριμένης καμπάνιας μάρκετινγκ έχει διχάσει για μία ακόμη φορά το κοινό, με αρκετούς φαν να επαινούν την Καρντάσιαν για το... καλλιτεχνικό γυμνό της και άλλους να χαρακτηρίζουν το αποτέλεσμα «χυδαίο» και «φτηνό».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης