Γάμος «βόμβα»: Παντρεύτηκε η Έμιλι Ρατακόφσκι

Γάμος «βόμβα»: Παντρεύτηκε η Έμιλι Ρατακόφσκι

Μετά από μόλις δύο μήνες σχέση με τον παραγωγό και ηθοποιό Σεμπάστιαν Μπίαρ ΜακΚλάρντ

Γάμος «βόμβα»: Παντρεύτηκε η Έμιλι Ρατακόφσκι
Δεν είναι πια «ελεύθερη κι ωραία» η Έμιλι Ρατακόφσκι, καθώς το σούπερ σέξι μοντέλο αποφάσισε να παντρευτεί. 

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στον χώρο του θεάματος καθώς η μελαχρινή καλλονή μέχρι μόλις πριν από δύο μήνες ήταν σε σχέση με τον Τζεφ Ματζιντ. Κι όμως, πρόλαβε να χωρίσει, να γνωρίσει και πάλι τον έρωτα, αυτή τη φορά στο πρόσωπο του παραγωγού και ηθοποιού Σεμπάστιαν Μπίαρ ΜακΚλάρντ και να τον παντρευτεί! 

Η ίδια ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός μέσω του λογαριασμού της στο Instagram όπου ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ζεύγους, με την ίδια να φορά ένα καπέλο με βέλο και να αγκαλιάζει τρυφερά τον σύζυγό της πλέον, βάζοντας για λεζάντα μόλις δύο γαμήλια δαχτυλίδια και τα αρχικά «ΝΥ», που σημαίνουν «Νέα Υόρκη», καθώς ο γάμος έγινε εκεί. Αμέσως οι φαν της έπιασαν το υπονοούμενο και άρχισαν να της εύχονται «να ζήσουν» και «καλούς απογόνους» και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η είδηση ήταν παντού. 

Κλείσιμο
Η Εμιλι εξάλλου είχε ανεβάσει και στο Insta Stories της διάφορα ενσταντανέ από το γάμο, που φυσικά ήταν «αντισυμβατικός». Η νύφη φορούσε ένα έντονο κίτρινο «κροκί» κουστούμι, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, και μαύρο καπέλο με βέλο στο κεφάλι. Ο γαμπρός με ανοιχτό γαλάζιο κουστούμι και μαύρο μπλουζάκι από μέσα. 
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης