Αγωνία για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη μετά το σοβαρό τροχαίο

Αγωνία για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη μετά το σοβαρό τροχαίο

Οι ευχές των φίλων του και η τραγική ειρωνεία την ώρα που παλεύει στην εντατική 

Αγωνία για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη μετά το σοβαρό τροχαίο
Ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει τη δική του δύσκολη «μάχη» στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής, τα ξημερώματα της Κυριακής, επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του όταν για άγνωστους ,μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του. 

Ο παρουσιαστής χειρουργήθηκε στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας. Στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο, ο οποίος σήμερα είναι έξι ετών. 

Τον Κωνσταντίνο τον γνωρίσαμε μέσα από την μουσική εκπομπή «Mega Star», στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και τελευταία είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς εργάζεται ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης στο χώρο της εστίασης.

Κλείσιμο
Οι φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν τι του επιφύλασσε η μοίρα αυτά τα Χριστούγεννα. Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας από την πρώτη στιγμή έσπευσε στο νοσοκομείο. Με τον Κωνσταντίνο τους δένει φιλία ετών. Ο ίδιος ανέβασε μία φωτογραφία από ξέγνοιαστες καλοκαιρινές τους στιγμές στα social media και σχολίασε: 

«Το καλό που σου θέλω είναι να βγάλουμε και φέτος το καλοκαίρι αυτήν τη φωτογραφία @konstantinosaggelidis . Αδερφέ μου είσαι ΔΥΝΑΤΟΣ, θα σε περιμένουμε όλοι #friendsforlife».



Τραγική ειρωνεία είναι πως την ώρα που ο παρουσιαστής δίνει «μάχη» στην εντατική, χθες στον ΣΚΑΙ προβλήθηκε η μαγνητοσκοπημένη εορταστική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στην οποία ήταν καλεσμένος. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο Κωνσταντίνος σηκώθηκε και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο.  




Τα γυρίσματα της εορταστικής εκπομπής έγιναν πριν τρεις εβδομάδες και ο Κωνσταντίνος είχε κάνει σχετική ανάρτηση στο facebook:






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης